5D DIY Diamond Måla Mandala blommor Kvadratiska och Runda Hela Diamond Broderier Mosaik Korsstygn Hem Dekorativ Målning

Ny produkt

78.32 kr

142.37 kr

-45%

Taggar:

turkiet tyg klä, ångande motstånd, turkiet hooded tröja, turkiet hat barn, turbomolekylärpump, turkiet nyckel halsband, turkiet tecknad fågel, turbowing 58g 25 mw, turbosmart mercedes

Produkt Beskrivning

Snabb Leverans Tillgängliga.Gör din egen diamant bild!En bild kan göras!Om du behöver andra storlekar, kan vi också göra, vänligen kontakta kundservice!Ju större, desto bättre effekt och mer i detalj Diamanter täcker hela delen av bilden, med 30% mer kvantitet av diamanter, absolut tillräckligt.Klistra Område: Full Täckning Diamant Form: Fyrkantig Eller Rund Square Diamant:Square diamanter är rätvinkliga kanter, effekten av det arbete som produceras kommer att bli bättre Rund Diamant:Runda diamanter är inte lika effektiva som de som produceras av fyrkantiga diamanter, men de är lättare att göra, så att försäljningen är bättre.Kitet Innehåller: -Tyg som är tryckt med design diagram -Färgglada diamanter -Punkt Borra Penna -Borra Fack, Vax

Produktionen steg

1. Se jämförande tabell på duken för att identifiera varje diamant och motsvarande antalet tryckta på canvas. 2. Sätt i den runda änden av den utspridda pennan i utspridda cement (tryck hårt för att hålla cement på plats). 3. Använd den runda änden av pennan för att hålla en diamant och något tryck nedåt för att avlägsna eventuella extra cement. 4. Riva sönder den partiella film och placera den diamant på duken enligt motsvarande nummer. 5. Om du håller en diamant till ett fel område på målning, ta bort diamant med pincett. 6. Efter att ha avslutat, något att trycka ner diamanter med handen eller med en bok för att se till att diamanter är ordentligt fastsatt.

Observera

Våra diamant målning är halvfabrikat, inkluderar inte ramen.Vi kommer att ge diamond broderier verktyg för din make.Vår storlek refererar till storleken på duken, inte storleken på mönstret.Även om våra produkter är inte den billigaste, men kvaliteten på våra varor är det bästa!När du är klar med det kan du ta bilder på dina tavlor och skicka det till oss, kommer vi att dela ti med andra köpare över hela världen.

Feedback

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 STJÄRNOR.Om du är nöjd med våra varor och tjänster.VÄNLIGEN lämna oss INTE 1,2,3,4 stjärnor, eftersom de är lika negativ feedback.Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Yttre Förpackning PAPPERSPÅSE
Form Enda
Ställ In Typ Ja
Klistra In Området Full
Användning Målningar
Stil Europeiska och Amerikanska Stil
Ram No
Typ Av Mönster Blommor
Antal Färger Ovan 45
Diamant Form Rund Form
Canvas Förpackningsmetod Rullade Upp
Typ av Grossist No
Material Harts
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter