Sport Matt Skum Mats Icke-Giftiga Anti-Sladd Gym Golv Mats Pussel Motion Mats EVA Skum Samverkande Plattor För Träning Hemma Matt

Ny produkt

74.71 kr

103.80 kr

-29%

Taggar:

gym, maple gym golv, EVA, golvet gummi bricka, matt pu, shakti yoga matta mats, stora yoga-matta, matta gym, yoga matta, EVA-skum

Funktioner:

1. Lätt att Flytta: Enkel montering gör att du snabbt kan montera fitness mats och pussel mats.De är snabbt ansluten, lätt att ta bort och flytta, enkel och platt, och ytan av mattan är halkfria.Och mattan är ljudisolerade, stötsäker, vattentät, termisk isolerad.

2.Ger Fullt Skydd: skydd för knän, händer, rygg, fötter, golv-och sportutrustning.

3. Luktfri och Praktisk: mattan är luktfritt och kan användas utan att tvätta och kyla.Och det kan användas som ett barns leksak eller som en prydnad.Och det är icke-giftig-och luktfritt och kan användas utan att tvätta och kyla.Det är säkert att använda.

4. Lätt att Förvara: Den tjocka mattan som hindrar barnet från att skadas när man sitter på det medan du spelar.Och det kan också användas som en gymnastik matta inomhus, vilket är bekvämt för lagring.

5. Slitstark EVA Skum: golv kakel kan skapa en bekväm och vadderad motion utrymme för golv rörelse.Sprid ut dem på marken för att motstå den kalla marken, och du kan använda dem för att bilda en stor matta eller en tillfällig säng för att sova.

Specifikationer:

Material: tät EVA-skum

Storlek: varje bricka storlek - ca 31*31*0.6 cm/12.20*12.20*0.24 i

Tips: omfattar ca 12 kvadratmeter, varje del omfattar ca 0.96 kvadratmeter

Fördel: lätt att rengöra, torka av med en fuktig trasa och neutral tvål

Vikt: ca 50 gram/styck

Typ: klassiker samverkande mat

Packlista:

Förregling Golvmatta * 12

Material Andra
Modell Nummer Gym Golv Mats
Tjocklek 6 mm (Nybörjare)
Längd Other
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Storlek 31x31x0.6cm

Liknande produkter