Kina Inlägg Fri Frakt SJ187-01 Het Försäljning Ryssland 150*16CM Päls Halsduk Kvinna Rosa Stora Hals Halsduk Vinter Tillbehör

Ny produkt

767.86 kr

Taggar:

kort grafisk hållare, ryska sjal, ryssland halsduk, RGB-Stöd, ryska sjal sjal, blomma sjal, deepcool, sjal, hållare vga, gpu rgb-stöd

vi är professionella som ligger i Tongxiang, Zhejiang, Kina.Vi kommer att förse dig med äkta päls poster med högsta kvalitet.Ser fram emot vårt samarbete

Om du är för parti, vg kontakta mig för grossistpriser, som en fabrik, kommer vi ge dig våra mer konkurrenskraftiga priser.

SJ187-01 Het Försäljning Ryssland 150*16CM Päls Halsduk Kvinna Rosa Stora Hals Halsduk Vinter Tillbehör

Material: 100% Äkta Mongoliskt Lamm Fur

Storlek: Gratis Storlek, 150cm*16cm

Ursprung: Chongfu, Tongxiang, Zhejiang, Kina

Alla storlekar av halsdukar som vi alla kan göra.

Workshop

På grund av systemet med färg valet gräns och vi har för många färger, så vissa färger vi inte skriva på färgval.Så kan du lämna ett meddelande till oss för färger från nedan färgkarta när beställningen (Om denna färg är inte på färg val när du lägger ordern).

Modell bilder

Riktiga Foton

Färger för Val:

Konkurrenskraftigt pris, bästa kvalitet, Snabb leverans,Drop shipping tillgängliga.Du kan blanda för alla poster från min butik tillsammans!vi kan tillhandahålla den begärda storleken om lage belopp, välkommen att be för mer information, tack så mycket!

Leverans:

Observera:

a) Kina Postar Air Mail (oftast 15-60 dagar), EMS, DHL, Fedex, UPS, Aramex alla acceptera

b) Vi skickar bara till den angivna adressen.Vänligen se till att din betalning adressen är korrekt.Alla icke-mottagna objekt som orsakas av ogiltig adress inte är fullständig återbetalning eller ersättning.

c) Eftersom en liten fabrik, vi gör alltid saker när beställningen, beredningen är i regel omkring 10 dagar.Men för de flesta objekt, vi kan anpassa för dig.

Betalning

Vi accepterar Western Union, paypal, visa, T/T, ESCROW.

Köparen är ansvarig för de skatter som orsakas av destinationsland

Garanti &Retur

1. Eftersom det är äkta päls, när du får det, pls skaka det, kommer det vara en del hår skjul på grund av kapning och skarvning under processen.Pls oroa dig inte, det är den normala fenomen för ny päls objekt.

2.För storlek, pls kontrollera storlekstabell noggrant, eftersom det är handen som mäts, det kan ha 2-4cm fel.Tack för din förståelse.

3. På grund av skärmen skillnad och även skärmen, det kan bli lite färg skillnaden för foton, men vi kommer att göra vårt bästa för att göra det mycket mer nära verklig.

4. Alla produkter har kontrollerats och förpackas i gott skick innan leverans.

I de fall varan är defekt, kontakta oss inom 3 dagar från mottagandet och skicka upp den skadade bilder.

5. Artiklar som returneras 7 dagar efter leverans är endast berättigad till reparation.

6. Alla artiklar måste returneras i sitt ursprungliga skick för att kvalificera sig för en återbetalning eller utbyte av varor.Köparen är ansvarig för alla fraktkostnader som uppstår.

Returrätt

1. Vår 100% Nöjd-kund-garanti: Vi accepterar varor som returneras inom 7 dagar efter mottagen.Vi kommer att återbetala hela beloppet för varorna.

2. Returnerar erbjuds endast om varan returneras till oss i sin oanvända, ursprungliga skick med hygien klistermärke helt intakt.Köpare är ansvarig för att betala samtliga frakt (både två sätt frakt).

3. Utbyte av information kommer att skickas ut när köpare betalar re-leverans kostnader och vi kan ta emot de utväxlade objekt.

4. Alla köpare skulle kunna placera en liten lapp med deras returnerade varan med uppgift om deras webbplats användarnamn, fullständiga namn och adress.

5. En anmälan kommer att skickas till dig när returen är mottagen och en annan när din återbetalning/börs har behandlats.

1. Våra produkter direkt från fabrik, så att vi kan erbjuda kvalitet objekt ännu mycket konkurrenskraftigt pris.

2. Om du har några frågor, vänligen kontakta oss via e-post eller Trade Manager,främst e-post besvaras inom 24 busines timmar.

Något intresse att SJ187-01 Het Försäljning Ryssland 150*16CM Päls Halsduk Kvinna Rosa Stora Hals Halsduk Vinter Tillbehör , tveka inte att kontakta oss.Letar skotare till vårt samarbete.

Artikel NR. PÄLS-187-01
Kön KVINNOR
Avdelningens Namn Vuxna
Varumärke HU&GH
Foder Polyester
Modell Nummer PÄLS-187-01
Typ Av Mönster Fast
Halsdukar Längd 135 cm-175 cm
Storlek FREE
Ursprung Chongfu, Tongxiang, Zhejiang, Kina
färg olika färger
Objekttyp Halsdukar
Namn Päls Halsduk Kvinna Rosa Stora Hals Halsduk Vinter Tillbehör
Stil Mode
Material Äkta kaninpäls och Tvättbjörn Päls
Halsdukar Typ Halsduk
Service OEM Service
Säsong Höst Och Vinter
Är Anpassade Ja

Liknande produkter