Nya Benledningsimplantat Bluetooth-5.0-Hörlurar Trådlösa G200 Vattentät Sweatproof Öppna Ear Headset Med Mic För Cykling Löpning

Ny produkt

21.68 kr

54.20 kr

-60%

Taggar:

cykel bluetooth-headset, origem bluetooth-hörlurar, benledningsimplantat hifi-hörlurar, mens bluetooth-hörlurar, ben genomföra, benledningsimplantat sport trådbundna hörlurar, bluetooth-hjälm, bluetooth-ben, bluetooth-headset ben genomföra, blå bluetooth-hörlurar

Nya Benledningsimplantat Bluetooth-5.0-Hörlurar Trådlösa G200 Vattentät Sweatproof Öppna Ear Headset Med Mic För Cykling Löpning

Funktioner: 1. Praktisk och Tålig: ledande hörlurar kan överföra ljud till folks öron genom vibrationer för att hjälpa döva.

2. Bekväm och Säker: Den benledningsimplantat headsetet använder Bluetooth-5.0 trådlös anslutning, så att du kan lyssna på musik och svara i telefonen utan att ansluta mottagaren till hörselgången, och att du fortfarande kan höra omgivande ljud när du bär headsetet, som är mycket säker.

3. Brett Program: benledningsimplantat hörlurarna är robust och svett-bevis, som är lämplig för löpning, cykling, gym, fotvandring, bergsklättring, och körning.Svett-bevis design kan minska produktionen av bakterier och skydda öronen.

4. Stöd 360° Fällbara: hörlurarna har minnet titan legering bakre hängande design, som inte är lätt att skada, gästas av ingen deformation, och hörlurar har den strömlinjeformade sjunkande design, som kan passa örat formen.Och hörlurar påverkar inte bär glasögon.

5. Skydda Din Hörsel: funktionen hörlurar in-ear-uppspelning, dubbla mikrofoner, som effektivt kan skydda din hörsel, så att du kan höra ljudet av den omgivande miljön när du lyssnar på låtar, och hörlurarna är säkrare att gå och offentlig verksamhet.

Specifikationer:

Namn: Benledningsimplantat Bluetooth-Hörlurar

Modell: g200

Färg: svart

Bluetooth-version: 5.0

Samtalstid: 10 timmar

Lyssnar tid: 8 timmar

Standby-tid: 10 dagar

Laddningstid: 2 timmar

Vikt: ca 22G

Överföring avstånd: ca 10 meter

Hörlurar batterikapacitet: 145mAh

Laddar metod: micro USB-laddning

BQB ingår (Y/N): nej

Bluetooth-profilen: HSP, AVRCP GAVDP AVDTP

Mottagande känslighet: 88dbm

Impedans: 8Ω

Frekvensområde: 20-20 khz

Bär metod: hängande örat typ

Användning: löpning, cykling, gym, fotvandring, bergsklättring, bilkörning.

Tillämpliga produkter: smarta telefoner, surfplattor, bärbara datorer och andra enheter

Packlista:

1*Bluetooth-Headset

1*USB-laddningskabel

1*Instruktion

Om du vill beställa i stor mängd, kontakta oss.Vi kommer att erbjuda ett bättre pris för dig!

1. Vi skickar paketet ut inom 3 dygn efter betalning klart.

2.Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress

3.Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

4.TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.

5.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6.Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen andget tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din possessionmore än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det är NOEXCEPTIONS!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2.Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer,specifika orsaken till returen.

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick andpackaging med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

1.12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER

3. ERSÄTT OBJEKT MED ETT UTGÅNGET GARANTI.

4.Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!

1. Kära köpare, vi uppskattar ditt företag, om du är nöjd med våra produkter och service, vänligen priser information om transaktionen (Detaljerad Säljaren Betyg) på www.mezzaluna.se med en"PERFEKT 5 STJÄRNOR" och lämna oss en positiv feedback.Vi kommer också att göra samma sak för dig.

2.Om du inte är nöjd med den transaktion av någon anledning, ska du inte vara snabb för att låta negativ/neutral feedback.

3.Vi arbetar hårt för att se till www.mezzaluna.se Kund 100% Nöjd och löser alla problem för dig.Vi tror att allt kan lösas genom kommunikation.Vi kommer att vara här för att erbjuda bästa service för dig.4.Alla e-post och meddelanden kommer att besvaras inom 1 arbetsdag.Vi ber om ursäkt för sent svar under semestern.

Vattentät No
Bluetooth Version Andra
Öronkåpor Typ Förseglade
Laddningsmetod Trådlöst
Codec INGEN
Driver Diameter -mm
Vocalism Princip Elektrostatisk
Hörlurar Kuddar Material Silikon
Ursprung AE(Ursprung)
Linans Längd Nonem
Package Lista Laddkabel
Varumärke SHZONS
Kommunikation Trådlöst
Stöd APP No
Stöd För Minneskort No
Impedans Sortiment upp till 32 Ω
Modell Nummer --
Antal Förare -
Aktiv Buller-Avbokning Ja
Med Mikrofon Ja
Kontroll-Knappen Ja
Magnet Typ Neodym
Motstånd
Max Effekt --mW
Trådlös Typ Bluetooth
Total Harmonisk Distorsion -%
Frekvensomfång Sortiment 20-2000000Hz
Funktion För Mobiltelefon
Funktioner Med Mikrofon
Typ Av Kontakt INGEN
Kontakter USB
Känslighet 88dB
Stil Nackbygeln
Är trådlöst Ja
Volymkontroll Ja

Liknande produkter