Ny Höst Lång Ärm Tröjor Kvinnor Kort Pullovrar Djup V-Hals Dragkedja Crop Top Dragsnodd Rand Tröja Kvinnor Luvtröja

Ny produkt

101.81 kr

192.06 kr

-47%

Taggar:

sportage 4 bilens golv, toffel kvinnliga ren, ryssland docka fotboll, slitna jeans historia, toffel bomull strumpor, toffel barn dragkedja, tröja av ull smal flicka, tactical vest politik, klistermärken glas grön

72063 HOT SÄLJ Nya Hösten Lång Ärm Tröjor Kvinnor Kort Pullovrar Djup V-Hals Dragkedja Crop Top Dragsnodd Rand Tröja Kvinnor Luvtröja

100% Helt Ny

Artikel NR. : 711493-711495,723295-723297

Material: polyester Detaljer: 1cm=0.393 tum, 1 tum= 2,54 cm

Storlek

Längd

Byst

Ärm

S

47 cm

110 cm

48 cm

M

48 cm

114 cm

49cm

L

49cm

118 cm

50cm Vänligt Tips : 1. Kom ihåg att på grund av ljuseffekter, skärmens ljusstyrka/kontrast etc, det kan vara några små skillnader i färgton på webbplatsen är foto och det faktiska objektet. 2. Artikel Åtgärd för hand, det kan vara 1-3cm olika, visad förståelse kommer att vara mycket uppskattat.

Betalning

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste vara klar med i 3 dagar.

FRAKT

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

RETUR OCH ÅTERBETALNING

1. Vänligen kontakta oss om du inte får ditt paket översteg 45 arbetsdagar utesluter helger och helgdagar.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

2. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden

GARANTI

1. 12 månader Tillverkaren'slimited Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3 månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!

FEEDBACK

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Feedback är mycket viktigt att Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi på ett tillfredsställande sätt kan lösa ditt problem.Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Krage Turtleneck
Vikt 350g
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer Hösten Luvtröjar
Ärm Stil Ordinarie
Typ Av Mönster Lapptäcke
Maskerade No
Tyg Typ Kläde
Material Polyester
Varumärke GAOKE
tröja tröja för kvinnor
Kläder För Längd Kort
Harajuku hoodies för kvinnor
Luvtröja lady ' s tröja
Stil Casual
Säsong Våren/Hösten
Ärm Längd(cm) Full
Pullovrar Luvtröjar
Typ Pullovrar

Liknande produkter