Söt Nyfödd Baby Girl Ruffle Av Axel Fast Romper Sommar Outfit Kläder

Ny produkt

37.94 kr

38.75 kr

-3%

Taggar:

baby klänning skjorta, pojken trasa, barn duk, söt flicka outfit, baby girl sommaren överst, barn mode, tyg kid, trasa för flicka, flickan outfit storlek 10, kid outfit

Nyaste Nyfödda Baby Sparkdräkter Outfits !!

Hög kvalitet och Helt ny 100%

Huvudsakliga Färg: SOM Picture

Nytt i Mode Material: Bomull Blandning

Uppmärksamhet plz: Om ditt barn är knubbig, vi rekommenderar att välja en större storlek, tack.Vänligen se till att dina barn faktiska höjden och i storlekstabellen innan köp/bud.Tack.

Paketet ingår: 1x Sparkdräkter

Storlekstabell:

Storlek

Romper Längd

Bröst

Ålder Råd

70

27,5 CM

15*2 cm

0-3 Månader

80

29.5 CM

16*2 cm

3-6 Månader

90

32 CM

17*2 cm 6-9 Månader

100

34 CM

18*2 cm

9-12 Mån

Det är 2-3% skillnad enligt manuell mätning.

vänligen kontrollera mätning diagram noga innan du köper objektet.

1 tum = 2,54 cm

Vänligen observera att viss färgskillnad kan godtas på grund av att ljus och tv.

Internationella Köpare Observera:

Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.

Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan budgivning/köp.

Leveranstid: Via Flygpost: i Allmänhet, leverans till USA tar ca 10-20 dagar.Leverans till Kanada,AU, STORBRITANNIEN och andra Europeiska länder tar ca 14-28 dagar.Om du behöver varan mycket snabbt, vänligen kontakta oss för snabb leverans.Vi kommer att caculate express frakt för dig.Snabb leverans tar ca 3-7 dagar för att komma fram.Om du har inte fått det inom den leveranstid, vänligen tveka inte att kontakta oss.Vi kommer att kolla upp det för dig med posten och tullen.Eftersom det ibland kommer att försenas för trafik eller flyg sylt.Ska du inte öppna tvisten till oss.Vi kommer att ta ansvar för att skicka eller ersättning för förlorat objekt.

Vi accepterar endast betalning via paypal.Vänligen se till att ditt paypal-adressen är korrekt innan du betalar gör Vi skickar bara till din tradera adress.Posten kommer att levereras inom 3 arbetsdagar efter att vi får betalningen.Import tullar, skatter eller avgifter inte ingår i den kostnad som du betalar till oss.

Retur accepteras inom 30 dagar efter det att köparen tar emot varan. (Exklusive krystat damagement eller missbruk).100% pengarna-tillbaka-Guaranteed!

Alla produkter kommer att testas i 100% innan leverans.Om objektet som hoppade av behandlingen av porto,Köparen har upp till 14 dagar från mottagandet

utbyte av en ny.Alla fraktkostnader för returen betalas av köparen,Vänligen kontakta oss för att återvända adress

Vi lämnade positiv feedback för dig efter att ha mottagit betalning.Dina synpunkter är mycket viktiga för oss, positiv feedback och 5 Poäng DSR är mycket uppskattat.

Vänligen låt oss veta innan du lämnar någon negativ feedback eller 1 punkten, 2 punkten låg DSR eller öppna några tvister om Paypal och Ebay, var snäll och ge oss möjlighet att lösa eventuella problem och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla dina behov.

Om någon fråga, tveka inte att kontakta oss via "Ställ en fråga till säljaren" ,Vi försöker vårt bästa för att svara på din e-post så snart som möjligt, på grund av hög volym dagligen inkommande e-post och tidszon skillnad, vi kan inte svara på din e-post omedelbart.Låt 1-2 dagar för oss att svar.

Avdelningens Namn baby
Krage O-Neck
Materialsammansättning Bomull
Åldersgrupp 0-6m
Ärm Längd(cm) Kort
Varumärke Emmababy
Typ Av Mönster Fast
Stängning Typ Omfattas Knappen
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Kön Unisex
Material Bomull
Objekttyp Sparkdräkter

Liknande produkter