59cm Yxa Prop Dekor och Kostym Tillbehör Halloween Prestanda Leverans Barn Leksak för Samling Kostymer Teaterrekvisita Cosplay

Ny produkt

32.88 kr

45.08 kr

-28%

Taggar:

tomahawk-yxa, axe brand, yxa yxa, liten yxa, ax, axe taktik, ax camp, axe multifunktion, camp axe, axe hand

59cm Yxa Prop Dekor och Kostym Tillbehör Halloween Prestanda Leverans Barn Leksak för Samling Kostymer Teaterrekvisita Cosplay Halloween

Beskrivning

Denna produkt är tillverkad av plast, det är hållbart och levande.Det kan vara så kollektion för dig själv eller som dekoration i ditt rum.

Det kan också användas för att barnens leksak för att förbättra sina händer på förmågan att uppnå effekten av motion, det kan också användas som rekvisita eller cosplay tillbehör.

Det finns inga grader i kanten och inte kommer att skada kroppen, helt säkert.

Bra för LAJV (levande rollspel), insamling, kostymer, cosplay, Halloween, kostym, rekvisita till teater, och historiska rekonstruktioner.

Funktioner

- Färg: Som på bilden

- Material: Plast

Storlek: 59 x 16 x 5 cm

- Denna produkt är tillverkad av plast, det är hållbart och levande.Det kan vara så kollektion för dig själv eller som dekoration i ditt rum.

- Det finns inga grader i kanten och inte kommer att skada kroppen, helt säkert.

- Det kan också användas för att barnens leksak för att förbättra sina händer på förmågan att uppnå effekten av motion, det kan också användas som rekvisita eller cosplay tillbehör.

- Bra för LAJV (levande rollspel), insamling, kostymer, cosplay, Halloween, kostym, rekvisita till teater, och historiska rekonstruktioner.

1 x Yxa Prop

mönster Färg
Modell Nummer 3111458
Material Plast
Varumärke NICEXMAS
Tillfälle HALLOWEEN

Liknande produkter