PA LÅS PRINCE ALBERT LÅST Cock Cage Fetisch kyskhetsbälte Enhet Med Piercing Lås Penis Skåp Cock Ring sexleksaker För Män

Ny produkt

379.68 kr

486.82 kr

-23%

Taggar:

lång kyskhet buren metall, kön leksak, män kyskhet enhet, förhuden förhudsförträngning, hen cock cage, sex stroker, peni ring, kyskhet buren ht, kyskhet bälte, metall spetsiga kyskhet

HUR MAN MÄTER:

Samtidigt i en helt avslappnat tillstånd, håll penis så långt bort från kroppen som möjligt och mät diametern på axeln, du bör låta 1/8" clearance för hygien.

Material: Rostfritt Stål 304

Diameter PA lås: 3/4/5/6/7/8/9/10mm

Inre diameter av bur: 30mm/33mm/35mm

Längd bur: 57 mm / tum 2.25

Vikt: 320g

1.FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO) 2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll. 3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens. 5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd! 7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften. 2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen. 3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare. 4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

1.Dina synpunkter är mycket viktiga för vår Verksamhet är utveckling,Så lämna gärna Feedback 5 Stjärnor om du är nöjd med våra produkter,Tack så mycket. 2.Inte lämna Negativ Feedback utan att be oss om hjälp,är du välkommen att Kontakta oss först om du har några problem.Feedback är vårt liv,innan du lämnar en neutral eller negativ feedback,vänligen kontakta oss för att få en bättre lösning,Vi kommer att besvara alla meddelanden så fort som möjligt,Tack på förhand för ditt tålamod.Hoppas Att Du Njuta Av Din Shopping!!!

Obscent Bild No
Modell Nummer PA10
Sexuellt Suggestiva No
Paket Diskret Förpackning
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Rostfritt Stål

Liknande produkter