INTEL Xeon Quad Core X3230 cpu (2.667 GHz /8M Cache /FSB-1333 )fortfarande har försäljning Intel X3230 LGA775 CPU

Ny produkt

150.68 kr

Taggar:

lga775 moderkort, Hot Försäljning, xeon e3 kit, xeon e3 1230v2, amd ryzen, processor xeon, xeon, 775 lga moderkort, AMD, amd lga 775

detta används för cpu,Titta där kommer att vara några skråmor, och använda den gamla spår!Det hör till det normala,Om du är strikta i färg behöver du köpa försiktigt!

I allmänhet 3 månaders garanti, överklockning brann och mekanisk installation inte rätt sätt skada innehåller inte!Vi bara garantera ett perfekt arbete.inte garantera att färgen på den nya och den gamla skillnad!

denna gamla cpu används inte nya varor,fördelar och nackdelar Ser det inte blir några repor och har en använda den gamla spår!Det hör till det normala,Om du är strikta i färg behöver du köpa försiktigt!På grund av det oförenliga ,inget stöd inte visar lcd-ljus ,många problem avkastning, måste säljaren betala frakt Visa bilder bara för din referens,för att få den typ segra !

Återbetalning(Endast Byte)

1.Om du inte är nöjd med ditt köp kan du byta ut det objekt som tas emot.du måste kontakta oss inom 5 dagar från mottagandet av din beställning.Och du bör betala alla extra fraktkostnader som uppkommit och de poster som ska returneras ska vara kvar i sina ursprungliga status, och måste hålla förseglingen inte brytas.

2.Om du vill byta defekta eller felaktigt levererade varor,vänligen kontakta oss med 5 dagar efter godsets mottagande.

Anteckningar

1. Köparen är ansvarig för alla försäkringar du tycker det behövs.

2. Handläggningstiden för en beställning varierar med typ av produkt och lagerstatus.Mestadels, handläggningstiden kan vara 3 till 15 arbetsdagar.

Feedback

1.Eftersom dina synpunkter är mycket viktiga för vår verksamhet\'s utveckling, vi hjärtligt inbjuder dig att lämna positiv feedback om du är nöjd med våra produkter och tjänster.Det\'ll bara ta med dig 1 minut.

2.Vänligen kontakta oss innan du lämnar någon negativ eller neutral feedback.Vi kommer att arbeta med dig för att lösa eventuella problem.Tack!

Typ Quad-Core
Intel Modell Xeon x3230
Ansökan Server
Typ Av Gränssnitt LGA 775
Chip Process 65 nanometer
Sockel Typ LGA 775
Varumärke INTEL
Processor Varumärke INTEL
Antal Kärnor Quad-Core
Processor Typ Intel Xeon
Nätfrekvensen 2.667 GHZ
Startdatum 2008
Artikel Skick används
Modell Nummer X3230
CPU-Frekvens 2.6 GHz
64-Bitars Stöd Ja
L2-Cache Kapacitet 8 MB
Effekt 95 W

Liknande produkter