2x CTR-003 CTR 003 Uppladdningsbart Batteri för Nintendo 2DS

Ny produkt

83.65 kr

114.64 kr

-28%

Taggar:

bmw laddningsbart batteri, batteri dyson v10, EB1220BL, li-jon batteri på 1500 ah, batteri dröm, batteri hac 003, 3d-batteri, 16500 batteri, 3 7v, ctr lager

2x CTR-003 CTR 003 Uppladdningsbart Batteri för Nintendo 2DS

Batteri Specifikationen:

Batteri Kapacitet: 1300mAh

Batteri Spänning: 3.7 V

Batteri Modell:CTR-003

Batterityp: Uppladdningsbart Li-ion

Skick: Helt Ny I Hög Kvalitet

Kompatibel med:

Nintendo 2DS Bara.

Observera att det inte kommer att vara Kompatibel med 3DS 3DS XL

Batteri Funktioner:

100% Helt ny och hög kvalitet.

Produkten stämmer överens med den beskrivning.

Hög Energitäthet, Extra Lång Livslängd, Minne Gratis.

Hög kapacitet / laddningsbart litiumjonbatteri med premium-cell.

Extra kraft för din Nintendo Controller

Varaktigheten av fotografering är inte sämre än den ursprungliga.

Överhettningsskydd och överladdningsskydd.

Paket Listor:

2 St CTR-003 Uppladdningsbart Batteri

Varma tips:

❤ Du kan vara säker på att alla batterier är nya och testas före leverans.

❤ Om du inte är säker på om du väljer rätt modell, kontakta oss för bekräftelse.

Betalning: 1. Vi accepterar betalning genom Alipay, T/T, banköverföring, Western Union, Paypal eller Andra som kan vara i ersättning.Betalning skall ske inom 1-3 dagar efter beställning. 2. Betalning omfattar inte tullar, skatter eller andra import avgifter.vi kommer att göra vårt bästa för att skriva ett mindre belopp på frakt papper för att bidra till att undvika eller minska tull skatt.Återbetalning & Byte: 1. 12 månaders garanti kan du vara säker att köpa. 2. Kontrollera noga i ansiktet av brevbäraren, då får vår produkt.Om den är skadad i paketet, vänligen vägra paketet. 3. Om objektet är defekt, vänligen meddela oss inom 3 dagar efter mottagandet.Mycket uppskattat om du kan kommunicera med oss i stället för att öppna tvist. 4. Om det är icke-konstgjorda skada inom 12 månader, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett byte efter att ha fått en defekt.Om den är skadad på konstgjord väg, vi är rädda för att vi kommer inte att acceptera begäran om återbetalning eller utbyte. 5. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt spårningsnummer särskilda skäl för att återvända,och du po#. 6. Frakt och hantering avgift är inte återbetalningsbar och kunden ska vara ansvarig för alla avgifter för att returnera och reshipping.

1. Fraktkostnaden (Utom vissa länder och APO/FPO), erbjuder Vi fri frakt service av Kina Postar flygpost, som når de flesta av de länder inom 35-60 dagar. 2.Normalt, vi kommer att skicka ut varor inom 2-3 arbetsdagar när din betalning är klar. (Vänligen notera att om betalning inte är tillgänglig, din beställning kommer att stängas automatiskt.) Om det är marknadsföring dag, vi kommer att skicka gods inom fem dagar.Vanligtvis, efter att vi skickar express-system tar 2-3 arbetsdagar för att uppdatera online. 3. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden. 4. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress. 5. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen med våra bärare och komma tillbaka till dig utan dröjsmål.Vi strävar efter att göra varje kund nöjd, njuta av en trevlig shopping i vår butik. 6. Om du inte är nöjd med varan du fått och vår service, när du får ditt paket.Ta några minuter och lämnar oss 5-Stjärniga feedback.Det skulle vara mycket uppskattat om du kunde dela bilden när du prova vår produkt.På några problem när du använder vår produkt, kontakta oss innan du öppnar den tvist eller lämna oss en negativ återkoppling.Vi kommer att ta hand om din fråga direkt.Observera: 1. Kunder i Brasilien, Peru och andra avlägsna områden kan notera att eftersom området är relativt avlägsen, leveranstiden kan vara längre, och ha tålamod med ditt paket.Om leveranstid under den utlovade leveranstiden, tveka inte att kontakta oss.Vi gör alltid vårt bästa för att lösa problemet för vår kund stöter på. 2. I fråga om förtullning, i vanliga köparen bör gå till tullklarering och betala i tull.Vi kan ge all den information du behöver och försöker vårt bästa för att samarbeta med dig.Om ditt land tull-taxa är för hög, vänligen kontakta oss innan leverans. 3. Tid måndag-lördag: 9:00 -18:30 Meddelande: Annan tid försöker vi att serva dig när som helst för din bekvämlighet som vi kan.

Varumärke Ättikslag Makt
Certifiering ROHS
Nominell Kapacitet 1300mah
Typ Li-ion
Modell Nummer CTR-003 CTR 003
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Ställ In Typ Endast Batterierna

Liknande produkter