12 tums 3D Mobiltelefon skärmförstorare HD-Video Förstärkare Stå Fäste med Film Spel Förstoringsglas Vikbar Telefon-och Utflyktsdisk Hållare

Ny produkt

73.08 kr

90.25 kr

-20%

Taggar:

3d-förstärkare, lcd-k8, förstora telefon, popup uttag, hållare telefon, bildskärmsstället, F23, telefonhållare-och utflyktsdisk brun, för samsung a300-skärm, mobiltelefon hd projektion fäste iphone

Punkten:

1. Transparent skärm.High-definition vision, skyddar ögonen mot strålning, utan strömförsörjning.Att fokusera på en liten skärm för en lång tid kommer att minska obehag och visuell trötthet.

2. Utmärkt utseende och känsla.Screen magnifier har super clear image quality, som effektivt kan dubbla storleken på skärmen, så att du kan njuta av högupplösta filmer och videor på din smartphone maximalt.

3. Lätt att bära med sig.Pull-out design är bekväm för lagring, vinkel längd, fritt justerbar och kan även bäras i en väska.Lämplig för inomhus -, camping, resor, fritid, överallt, etc.Silikon med non-slip design kan också användas som en mobiltelefon hållare.

4. Kompatibel med din enhet.Screen magnifier är speciellt utformad för de flesta smartphones och surfplattor, och lämpar sig för olika system, så du är inte begränsad av modellen.

5. Det bästa valet för semester gåvor.Den enkla och eleganta designen gör detta förstoringsglas det bästa valet för dina släktingar och vänner på semester.Vi tror att du kommer att falla i kärlek med din nya mobiltelefon skärmförstorare.

Specifikation:

Namn: mobiltelefon skärmförstorare

Färg: svart, vit, röd

Förstoring: 3-4 gånger

Material: ABS plast, lins i akryl

PPacking lista

1 * mobiltelefon skärmförstorare

Material ABS plastic + Phoenix lens
Förstoring 3-4 gånger
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke AUKUK
Modell Nummer Mobiltelefon Skärmförstorare
produkt storlek 260 * 175 * 10 mm/10.23*6.88*0.39
färg Röd,Vit,Svart
Har Högtalare No
Funktioner Inga Funktioner
Har Pull-out,Töjbart
Kompatibel Varumärke Universal
Laddare No

Liknande produkter