JJC Deluxe Metall Tummen Upp Grepp för Fujifilm Fuji X-T4 X-T3 XT4 XT3 Tumme Stöd med skydd till blixtsko Beskyddare Kamera Hand Grepp

Ny produkt

225.75 kr

265.59 kr

-16%

Taggar:

fujifilm xt3, delux musen, fujifilm xt4, fujifilm xt30, xt3, huva jjc, fujifilm x t30, fujifilm x t4, fuji x100v, fuji xt4

JJC Deluxe Metall Tummen Upp Grepp för Fujifilm Fuji X-T4 X-T3 XT4 XT3 Tumme Stöd med skydd till blixtsko Beskyddare Kamera Hand Grepp

Den JJC TA-XT4 Tummen Upp Grepp som är speciellt utformat för Fujifilm X-T4 och X-T3 kameror.Det ger ett säkert grepp under fotografering och tillägger komfort samtidigt som du håller din kamera.Tillverkad av anodiserad aluminium legering, grepp är robust och slitstark.Den microfiber läder på toppen av grepp förbättrar strukturen på din kamera.Bara en bild denna grepp i kamerans blixtsko, du kommer att njuta av fördelarna av detta grepp.Det stör inte kontroller av din kamera med detta grepp på.

Produkt Höjdpunkter

Speciellt utformad för Fujifilm X-T4 och X-T3

Ger ett säkert grepp under fotografering

Tillägger komfort medan du håller i kameran

Bilderna i kamerans blixtsko

Designad matcher kamerahuset

Tillverkad av anodiserad aluminium legering, robust och tålig

Den microfiber läder på toppen av greppet förbättrar texturen av din kamera

Inte störa-kontroller

Specifikation

Modell

Netto Vikt

Bruttovikt

Produkten Dimension

Paket Dimension

Material

Färg

TA-XT4

6g

19g

80.1x25.3x22mm

95X50X30mm

Aluminium Legering

Svart

1) Vi accepterar Alipay, Västra Unionen, till TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2) Betalning måste ske inom 3 dagar från beställning.

3) Om du inte kan kassan omedelbart efter auktionen nära, vänta några minuter och försök igen Betalningar måste göras inom 3 dagar.

1) FRAKT ÖVER HELA VÄRLDEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2) Order behandlas snabbt efter betalning kontroll.

3) Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4 )TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

5) Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

6) Vi vill påminna om att import tullar,skatter eller ytterligare avgift väcks av din lokala seder och bruk, kommer att vara ansvarig för köpare.För ytterligare information,du kan gå till din lokala tullen innan de köper produkterna.

7) Vi har även tillhandahålla UPS,DHL snabbare leverans sätt, om du behöver varan omgående.Vänligen välj rätt frakt sätt innan de köper produkterna.

1) Alla produkter som säljs på JJC Officiella Butik är garanterad för ETT helt ÅR mot defekter i utförande och material.

2) har Du 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Köparen skall tydligt intetsägande den defekta med full information via e-post.Om det behövs en video och länk till oss för att visa den defekta.

3) Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och VI KOMMER INTE att FRÅGA DIG EN ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING.Det finns INGA UNDANTAG!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

4) Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din po#.

5) Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

6) Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat.

Vi tror att bästa kvalitet och bästa-klass företaget har sitt ursprung från yrket och service.

Netto Vikt 6g
Varumärke JJC
Material aluminium legering
Höjdpunkter Inte störa-kontroller
Modell Nummer TA-XT4
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Har Tillverkad av anodiserad aluminium legering, robust och tålig
För Fujifilm X-T4 X-T3
förpackning 95X50X18mm
Namn Tummen Upp Grepp
Paket Ja

Liknande produkter