MOODPC Mode Bohemiska Tribal Hantverk Smycken Blå Kristall och Fysiska Sten Knyts Med Cross Horsehead hjärta lås Charm Halsband

Ny produkt

54.56 kr

83.92 kr

-35%

Taggar:

cherry mx-profil, koppar kniv, blå pärla kors halsband, tribal cross tröja, tribal tattoo cross, automatisk kniv blad, baby godis mögel, kon hår, gerber, Barn Hår Slips

Perfekt sken.Utmärkt kvalitet.OEM är välkomna.Fina hantverk

Efter försäljning och feedback

Din tillfredsställelse är en bekräftelse på vårt arbete.Det är vår stora strävan.Om du är nöjd med våra produkter som du har beställt, vänligen lämna positiv feedback.Om du inte är nöjd med de varor du beställt, vänligen kontakta oss innan du lämnar negativ feedback.Vi kan arbeta tillsammans för att lösa en tvist!

Stora beställningar

Stora köpare kan kontakta oss för stora beställningar, kommer vi att erbjuda billigaste pris för dig första gången

Betalning

Escrow är säkert för både köpare och säljare, vi recommond dig att välja Escrow,stöder Kreditkort,Moneybookers,Visa,Mastercard,Western union etc.

Om du behöver använda andra betalningar,är du välkommen att kontakta oss via mail eller ett meddelande.

Vi kommer att levereras varor till dig när pengarna kommit fram

Leverans

Vi rekommenderar frakt metod som anges på sidan

Naturligtvis kan du också välja ett snabbare leveranssätt och fraktkostnad kommer att läggas till.vi kommer att citeras det lägsta priset på CPAM(Kina Postar flygpost),EMS,DHL,FEDEX,TNT etc för att du väljer.

Om du vill att vi ska skicka paketet via särskilda sätt, som "china post långsamt sätt",vänligen kontakta oss.

Paketet kommer att skickas ut i 2~5 dagar, vissa objekt behöver längre tid för att producera,pls förstå och försöka lära sig att från oss!

Om Oss

Hongen tillbehör är ett grossistföretag som specialiserat sig på att tillverka och sälja olika typer av mode smycken och tillbehör, kläder och tillbehör och ornament.Vi är ett starkt team för att erbjuda högkvalitativa produkter och bra service, vi säljer våra produkter till hela världen med snabb leverans och samvetsgrann förpackning.Välkommen att titta på våra produkter via vår butik, kommer du att se många vackra produkter.

Vill du ha en bra shopping här och ha en trevlig dag!!

Metaller Typ zink Legering
Funktion 2
Stil Bohemia
Kedja Typ Rep Kedja
Forma\mönster kors
Modell Nummer 2
Halsband Typ Hänge Halsband
Kompatibilitet Alla Kompatibla
Kön KVINNOR
Hänge Storlek 2-3.5 cm
Fina eller Mode Mode
Varumärke MOODPC
Objekttyp Halsband
Material Semi-precious Sten

Liknande produkter