10st TISHRIC 2018 Hög Prestanda, GPU, CPU-Kylning Kylning Svalare Ledande Silikon Termisk Pad Pad 2mm

Ny produkt

198.56 kr

248.15 kr

-20%

Taggar:

15mm kylfläns, gpu termisk pad, kisel termisk, 3mm kylfläns, termal pad, cpu termisk pad, 2mm termisk pad, pad termisk, termiskt ledande pasta, 3m termisk

TISHRIC 2018 Hög Prestanda, GPU, CPU-Kylning Kylning Svalare Ledande Silikon Termisk Pad Pad 2mm

1. Vi accepterar Spärrade .Du kan Betala via Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi och bank transfer på www.mezzaluna.se. 2. Vänligen betala så snart som möjligt så att du kan få posten tidigare.

3. Obs: Alla importtullar av objektet är köparens ansvar, som inte ingår i försäljningspriset eller fraktkostnader, Men vi kommer att förklara den produkt som en gåva med ett lägre värde för att hjälpa dig att enkelt få objekt genom Tullen .

1. Fraktkostnaden ( utom ett fåtal länder och APO/FPO). 2. Alla beställningar kommer att behandlas skyndsamt och de flesta beställningar skickas ut inom 5 dagar efter att betalningen är bekräftad.

3. På grund av stockout och helgdagar, vissa beställningar kan behöva några dagar för att skickas ut än vanligt.Vänligen ha tålamod!

4. Vi skickar bara till den punkt att de bekräftade för adresser, så snälla se till att din beställning adress matchar din leverans adress.

5. Tillval frakt sätt: www.mezzaluna.se Standard Frakt,Kina Postar flygpost, HongKong Post Air Mail, ePacket, EMS, DHL, Fedex, UPS, etc

1. Du kan kontakta oss för att sedan skicka tillbaka varan till oss inom 7 dagar efter att varan är levererad.Om objektet är i din ägo mer än 7 dagar kommer vi att överväga det används och kommer inte att erbjuda dig en återbetalning eller Ersättning.

2. Alla returnerade varor måste vara i original förpackning.Bredvid, du måste ge oss en frakt spårningsnummer och viss avkastning anledning.

3. Vi kommer att erbjuda dig en återbetalning eller skicka en ersättare i enlighet med de särskilda villkor och din vilja efter att du returnerar artikeln.

4. Vi kommer att stå för alla fraktkostnader om produkten är trasig eller inte, som beskrivs på produktsidan länk.

1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti. 2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA POSTER MED ETT UTGÅNGET GARANTI.Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!

1. Vårt mål är att se till att alla köpare är nöjda med vår produkt och service.

2. Vi hoppas att du kan lämna oss en perfekt 5-stjärniga positiv feedback om du gillar artikeln.

3. Vänligen kontakta oss innan du kommer att öppna en tvist eller lämna oss en negativ återkoppling , och då kommer vi att ge dig den bästa lösningen.

1. Välkommen till vår butik!Tveka inte att kontakta oss via TradeManager eller E-post om du har några frågor om våra produkter och tjänster!

2. Dina meddelanden kommer att besvaras just nu och e-mail kommer att besvaras inom 2 arbetsdagar.Vänligen skicka meddelanden eller e-post om du inte har fått svar!

3. Våra arbetstider: 9:00-18:00 (GMT+8) på måndag till lördag

Luftvolym 20CFM
Fan Storlek Andra
Fan Livet 100000 timmar
Fläkthastighetskontroll Ingen RPM
Effekt 3W
Kompatibel CPU ALLA
Varumärke TISHRIC
Ansökan Datorn Fall
Typ Kylfläns
Power Interface USB
Kylfläns Material Plast
Buller Andra
Linjer INGEN
Lager Flytande Lager
Paket No
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer TSR141

Liknande produkter