Högsta Kvalitet För Män Vattentät Nylon Rida Leg Drop Bag-Motorcykel Fanny Bälte I Midjan Hip Bum Militära Pack

Ny produkt

184.74 kr

297.93 kr

-38%

Taggar:

fiske tång pesca, söt headset hållare, itiwit vattentät väska, hög militär bälte, storsäljare 2020 vägtullar, antika cykel, airsoft påse, cykel beskyddare, foton moto vintage, top kvinnor

Beskrivning:

Stil: Midja Pack/Messenger/Släpp Benet Väska Material: Slitstark Nylon(med en vattentät beläggning);

Färg: Svart, Khaki, CP, ACU, Army Grön,

Storlek: 23(W)*13 cm(D)*32 cm(H)(9.06*5.12*12.60") ca;

Midjemått(Justerbar): 70-110 cm( 27.56"-43.34" );

Ben Omkrets(Justerbar): 40-80cm( 15.75"-31.50" ). Anm: Enligt manuell mätning, det kanske 1-2cm skillnad, se till att vara noga med att köpa!Obs: belysning och skyltning kan orsaka färg skillnaden, hoppas du kan förstå!

Frakt

Vi levererar till hela Världen (Utom i vissa länder och APO/FPO).

Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

Alla varor levereras inom 3 dagar efter mottagandet av betalning.

Leveranstiden beror på Bärare Frakt, Tull och Efter Avsändande av destination och andra faktorer.De flesta paket kan tas emot i 20 arbetsdagar (4 veckor)

Betalning Vårt köparen skydd skyddar endast betalningsmetoder på AliExprss.Ingen försäljning skatt krävs att Vi kommer att skicka alla varor som märket som en 'GÅVA' , 90% av landet tillåter medborgare att ta emot en gåva som ingen avgift.Retur Om Varan är defekt eller inte fungera på ankomst, vänligen rapportera varan till oss inom 7 dagar efter mottagandet av den defekta produkten.Returnerade varan måste vara nya, oanvända och i ursprungligt skick.

Var noga med att packa varan.Artiklar som returneras kommer att testas/kontrolleras och om att hitta defekt, köparen kommer att levereras en ny ersättare apparaten omedelbart.

Om varan inte hitta defekta varan kommer att skickas tillbaka till köparen på köparens bekostnad.Köparen är ansvarig för att Alla returporto och Fraktkostnader.Feedback Vänligen lämna din positiva feedback och 5 stjärnor.Vi kommer att göra samma sak i gengäld.Din positiva feedback kommer att inspirera oss till att fortsätta att ge kunderna bättre service.Obs: Vi har alltid gjort vårt bästa för att ge bästa service och pålitliga produkter för varje kund.Om du inte är nöjd med din shopping upplevelse,vänligen kontakta oss för att lösa problemet innan du lämnar "negativ återkoppling" eller "Neutral feedback".Feedback kommer att lämnas automatiskt efter att vi tagit emot din feedback.Kontakta oss Varje gång vi är villiga att hjälpa dig med eventuella frågor eller funderingar.

Om du har några frågor, vänligen kontakta oss i förväg, inte bråttom att lämna Negativ feedback eller Neutral feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att lösa eventuella frågor och vi är fast beslutna att din 100% nöjda kunder.

Vi kommer att besvara din eBay meddelanden inom 1 arbetsdagar, Våra öppettider: söndag-fredag 8:30-17:30 UTC/GMT +8 timmar.

färg svart
Kön MÄN
Materialsammansättning vattentät nylon
Formen Box
Strap Drop 90tums
Lämplig för Taktisk/Klättring/Vandring/Friluftsliv/Sport/Fanny/Midja/Pack/Lår/Ben-Väska
Varumärke PROTECTOR PLUS
Huvudsakliga Material Nylon
Modell Nummer K314
Typ Av Mönster Fast
Stil vintage
Artikel Längd 32inch
Multi-Purpose Fiskeredskap/Cell/Mobiltelefon/Cigarett/Key/Fodral/Väska Väska

Liknande produkter