För 0-6 år Barn Sommaren Bomull Baby Mjuk Passar Kort Ärm T-shirt Shorts Barn Pojke Flicka Barn Tecknade Söta Kläder

Ny produkt

36.04 kr

40.02 kr

-10%

Taggar:

tulta pojke outfit, pojke plats shorts, ebony boy shorts, nytt i jul kvinna outfit, chefen baby outfit, grunge boy shorts, wild child outfit, yoga boy shorts, våt boy shorts, liten pojke outfit

För 0-6 år Barn Sommaren 100% Bomull Baby Mjuk Passar Kort Ärm T-shirt Shorts Barn Pojke Flicka Barn Tecknade Söta Kläder

Väl notera :Enligt olika mäta menthods,

Det kan vara olika i 1-2 cm .

Vänligen enligt barnets längd ,vikt, Figur

För att välja rätt storlek !!Tack för besöket, ha en trevlig shopping tid !

Pojken Modell : Höjd : 116 cm, vikt 20.5 KG, Bär storlek 120 .

Betalning:

Vi accepterar alipay här

Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor ESCROW

Leverans:

Obs!vi är internationella säljare från Kina.VÄNLIGEN HA TÅLAMOD!Vi brukar erbjuda internationell standard flygpost.Det kan göra ca 10 till 25 arbetsdagar för leverans.Om du har några frågor eller särskilda önskemål, vänligen kontakta oss.vi kommer att svara inom 24 timmar på grund av tidsskillnaden mellan oss.

1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna är tagna från verkliga objekt, men kan ha något liknande färg skillnaden för ljus och olika parti, särskilt vissa modellen som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

Om du inte är nöjd när du tar emot din vara, var vänlig och returnera det inom 14 dagar för utbyte eller pengar tillbaka.Vänligen kontakta mig innan du returnerar.

Om produkten är defekt efter 3 månader, kan du fortfarande skicka tillbaka det till oss.Vi kommer att skicka dig ett nytt efter att ha fått den defekta varan.Men du måste betala för den extra fraktkostnaden.

Returrätt:

Om du har några frågor eller om det är några problem för objektet, vänligen skicka oss e-post så fort som möjligt, vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet så fort som möjligt.Vi tror att bra kommunikation kommer att nå bra resultat, Kundens uppfylla är mycket viktig för oss!

Andra Politikområden:

Vi är inte ansvariga för eventuella egna plikt eller import skatt.

Vänligen kontakta oss om du inte är nöjd med varan efter att få det.

Alla mail kommer att besvaras inom 2 bankdagar.Om du inte har fått svar, vänligen nytt som skickas till din e-post och vi kommer att svara dig så snart som möjligt.

Vänligen ge oss chansen att slove problem innan neutral eller negativ feedback!

Avdelningens Namn Barn
Varumärke CINESSD
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Krage O-Neck
Material Bomull
Kön Unisex
Modell Nummer Pojkar Kläder Uppsättningar
Passar Passar trogen storlek, ta din normala storlek
Ytterkläder Typ päls
Ärm Stil Ordinarie
Stil Streetwear
Typ Av Mönster Skriv ut
Objekttyp Uppsättningar
Stängning Typ Tröja
Ärm Längd(cm) Kort

Liknande produkter