Vägg Hängande Gardin Bohemiska Dörr Fönster Hängande Gardin handvävda Tapisserier Sovrum Vardagsrum Bröllop Dekoration Ornam

Ny produkt

201.18 kr

275.53 kr

-27%

Taggar:

geometriska skugga, dörren inredning, bohemian gardin, bohemian inredning, boho gardin, boho, boho inredning, bomull bonad att hänga på väggen, rummet inredning tillbehör, gardin väv

Vägg Hängande Gardin Boho-Dörr Fönster Hängande Gardin Vävda Gobeläng Wall Decor Hem Prydnad för Kök Sovrum Vardagsrum bröllopsfest

Funktioner: 1. Handvävda Gardin: dörren hänger är ren hemvävda gardiner, väv dream catcher, unik design, och det har den naturliga material för att ge människor en minimalistisk känsla, att lägga till en känsla av handgjorda konst till ditt rum.

2. Dekorera Ditt Hem: Den vackra vävda hängande kan hängas på mätaren laptop i ditt sovrum och vardagsrum för att täcka mätare, eller så kan du dekorera dina dörrar och fönster så att rummet inte blir fula på grund av mätare.

3. Boho Vibe Leverantör: dörren hänger funktioner tjock bohemiska atmosfär för att dekorera ditt bröllop och fest.

4. Naturlig Bomull Tråd: Den naturliga bomull tråd har temperaturinställning, anti-allergi, som är anti-statisk, miljövänlig och luktfri, och dörren hänger är helt handvävda.

5. Bröllop Part Prop: Det bohemiska hängande kan dekorera den bohemiska stil bröllop och göra ditt bröllop fest mer vacker.

Specifikationer(ca):

Storlek: 90*180 cm/35.43*70.87 i, 100*200cm/39.37*78.74 i

Material: bomull tråd

Underhåll:

I allmänhet, de hänger inte behöver rengöras.Använd en hårtork för att blåsa upp damm som ligger på den regelbundet.Om du behöver rengöra den, måste du tvätta den för hand.Undvik tvättmaskin rengöring.Inte gnugga den.Tryck försiktigt tvätta den med händerna.

Saneringsmetod:

Händerna-tvätta, platta för att torka

Packlista:

Dörren Hänger Gardiner*1

Observera:

På grund av manuell mätning, storleken kan ha en tolerans på 1-2cm.

Produkten är handgjord, tråden om det är lätt att vara bud, efter att ha fått den, skaka den försiktigt för att släta ut det, den naturliga bomull tråd kan ha en viss lukt, som utlöses av bomull hantverk, och du kan bara hänga produkten till väggen, och lukten av det försvinner efter ett par dagar.

Typ Av Mönster Fast
Stil Pastorala
Material Polyester / Bomull
mönster Andra
Formen Rektangel
Technics handgjorda

Liknande produkter