Japan Importerade Keramisk Grill Direkt Eld Japansk Brödrost Toast Grill för Gas Spis Grillad Fisk Rack

Ny produkt

299.65 kr

483.30 kr

-38%

Taggar:

vad japan import, fre pan, limpa pan, japanska språket, baka bröd mögel, bröd mögel, gas grill japan, grill, brödrost, ramekin för bakning, spis med grill gjutna

I Japan, varje hushåll har en liten bakning netto, som ligger på en gas-spis för att baka rostat bröd, riskakor, fisk, grönsaker, etc.Du behöver ingen ugn, mycket bekväm att använda.Denna direkta grillen har en historia på flera decennier och är en mycket klassisk produkt.

Ursprung: Japan

Material: järn (förkromning), keramiska

Specifikation: M (15 cm * 15 cm * 3,5 cm) L (20cm * 20cm * 4cm)

egenskap:

1. Direkt eld bakning mesh har två lager av struktur.Det övre lagret är gjort av järn krom material, som är stabil och säker.Det nedre lagret är täckt med vit keramiska lager.När det keramiska skiktet är uppvärmd på elden, det kommer värme genom infraröd strålning för att baka mat.

2. Det är särskilt praktiskt att baka rostat bröd och bröd skivor i morgon.Det är inte så lång tid som ugnen värms upp och det är Krispiga på utsidan och mjuka på insidan.De flesta av de rosta brödskivorna värms i ugn kommer att förlora vatten och göra smak torr.

3. Förutom toast, toast kan också användas för att gratinera grönsaker, fisk, etc.Om du är bakning kötträtter, är det rekommenderat att sätta en bit tenn papper på det, för om fett droppar ner, bakning, netto, kommer att färga och blir svart enkelt.

4. Värmeöverföring av bakning mesh är mycket snabb.Det räcker med att använda medium och liten eld i hela processen.

var försiktig:

1. Bakning net används endast för gas spisar, kaminer som eldas med kol och fasta alkohol spisar.Andra värmekällor såsom elektromagnetiska spisar, elektriska keramik spisar, halogen spisar och kort kaminer är inte tillåten att användas på grund av explosion risker

2. Det kan finnas sprickor och hål på ytan av keramiska bakning mesh, vilket är egenskaper hos keramiska produktion, och maska formen är oregelbunden.

3. Före användning, vänligen torr och värm en gång, och städa efter lufttorkning.Bakning net mindre olja borsta mer anti stick.

4. Lämna inte under användning för att undvika brand och sköldfläcksjuka.

5. Efter användning, vänta på kylning, och tvätta sedan med en mjuk trasa eller svamp.Tvätta inte med diskmaskin.Inte njuta för en lång tid för att undvika rost eller falla av keramik.

Ursprung JAPAN
Material Keramik
Bakning Rätter Och Stekpannor Typ Bröd Och Limpa Kastruller
Certifiering CIQ
Har Lager

Liknande produkter