Zawaland Barn Mun Mask 3D-Utskrivna Mask Mode Crane Ansikte Mun-dämpa Mask Skyddande PM2.5 Mask med 2Filters

Ny produkt

31.35 kr

55.01 kr

-44%

Taggar:

crane video, 3D Mask, mask obama, groot mask, mask minion, crane pussel, baby face mask för, hals halsduk som, barn mask, cm mask

OBSERVERA

Var vänlig notera den angivna produkten produceras och distribueras utomlands och omfattas av lagstiftningen i sitt hemland.Kid Mask Anti-Damm Mun Mask PM2.5 Kid Face Mask Funktioner: Kön:unisex Ålder:Barn Material:Polyester Mönster Typ:skriv Ut Beskrivning: 1. Material: Polyester tyg, mjuk, andas;tvättbara och återanvändbara 2. Cartoon print mönster, 3D-design, trendig och söt

Paketet ingår: 1x Mask x 2 Filter Storlek:17.5cmx13cm Obs: 1.Låt 1-2cm fel på grund av manuell mätning.pls se till att du inte ihåg innan du lägger ett bud. 2.På grund av skillnaden mellan olika skärmar, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen på objektet. Filtrera Tips:

1. Filtren går inte att tvätta, Det är rekommenderat att använda 1 filter för 3-7 dagar.Om du är i en miljö med svåra luftföroreningar, är det rekommenderat att du byter ut det varje 3 dagar.

2. Om filtret är smittade med främmande föremål, oljefläckar, etc., ersätt det i tid.

3. Om du har svårt att andas, är det inte lämpligt att använda en mask.

4. Masker är inte att rekommendera när luften är tunn eller när du sover.

1 .Vi accepterar AliPay West Union, Moneybooker och TT.Alla stora kreditkort accepteras genom säker betalning processor SPÄRRADE.

2 .Alla producerar har i lager.Du kan betala det direkt.Vänligen kontakta oss inom 24 timmar om du har några problem för betalning.

1 .När du tar emot varan och är nöjd med produkten, vänligen lämna oss positiv feedback och 5 poäng DSR.

2 .Om du inte är nöjd med våra produkter, var god kontakta oss omedelbart innan du ger oss neutral eller negativ feedback, vi kommer att göra vårt bästa för att ge dig bra lösning.En negativ feedback kan inte lösa några problem om vi inte känner till saken.

Zawaland är en av de ledande leverantörerna kvinnor i modebranschen.Känd för sina vintage-inspirerade mode som kvinnor kjolar, kvinnor klänningar, toppar, accessoarer och så vidare, ger en spännande och engagerande online-shopping upplevelse för alla på jakt efter vintage mode för kvinnor.

Etablerade sedan 2013 , BunniesFairy har haft över 6 år för att ge våra kunder med hög kvalitet och omsorgsfullt utvalda och well-priced, äkta vintage kläder och accessoarer.

Efter att integrera industriell chain Design, Tillverkning, kvalitetskontroll, logistik och kundservice under 2015, BunniesFairy är att kunna leverera unika föremål från ursprungliga designers till kunder runt om i världen med snabb leverans.

Zawaland bryr sig om sina kunder mest och vi strävar alltid efter 100% nöjda kunder.Om du har några frågor, var inte tveka att kontakta oss.Välkommen att shoppa i BunniesFairy!Din tillfredsställelse är vår stora framgång.

Skyddsklass INGEN
Kön POJKAR
Säkerhetsstandard INGEN
Ursprung Kina (Fastlandet)
Material Spandex
Typ Av Mönster Skriv ut

Liknande produkter