Mode för Kvinnor Sexig Svart Latex Zentai Body Gummi Catsuit med Korsett och Dragkedja Under Grenen Plus Size Hot Försäljning

Ny produkt

1 624.25 kr

Taggar:

latex gummi passar, läder korsett, body latex, kjol läder korsett, body sexi, män korsetter, lace korsett grön, catsuit i latex, korsett kvinnor, latex lingeri

Mode För Kvinnor 2018 Sexig Svart Latex Zentai Body Gummi Catsuit Med Korsett Och Dragkedja Under Grenen Plus Size Het Försäljning!

Detta latex leotard har dragkedja under grenen design, utan huva, handskar och strumpor, vilket gör dig mer sexig.Priset exkluderar kostnad för skor och piska.

Korsett färg: Svart, röd, vit, blå, lila, transparent

Het Trend, hot latex stil!

Detta är 100% naturlig latex catsuit är en klippa och handgjorda just för dig.Det är speciellt utformad för att dra-dig-och-tryck-du-ut i alla de rätta ställena.Tjocklek 0,40 mm som är optimalt för både flexibilitet och endurability.Det känns bara som en andra hud!

Funktioner

-Den bästa kvalitet runt 100% nöjd-kund-garanti!

-0.40 mm tjock?hög nivå av flexibilitet (0,3 mm,0,6 mm,0,8 mm och 1 mm finns också).

-(andra färger finns också).

-Alla storlekar finns tillgängliga.Anpassning är mycket välkomna.

-MOQ 1st för varje objekt, ledtid är inom 15days.

Välkommen

-Vi har 5 års erfarenhet på att göra latex produkt.

-Vi är direkt manufactory att vi kan leverera varor med bästa pris bas på hög nivå av detaljer.

-OEM & ODM beställningar är mycket välkomna.

Viktigt Meddelande

1) Vänligen bekräfta färg och storlek innan du utfärda order.

Om Färg: Du kan välja din favorit färg från vår färgkarta,inklusive de huvudsakliga färg och trim färg.

Om Storlek:

(a) Du kan välja en standardstorlek-- XS, S, M, L, XL, XXL.Se till att berätta för oss eller lämna meddelande ditt Kön, längd, Vikt och BWH (Byst, Midja, Höft) i förväg!

(b) Om du föredrar det objekt som passar dig perfekt, vänligen ta mätning dig själv enligt den bild som visar hur du ska mäta och fylla i de tomma nedan.Vänligen åtgärd vidtas mot huden (utan att bära på).

2) pris på vår hemsida är samma för storlek XS, S, M, L, XL, tjocklek 0.4 mm .Det kommer att bli annorlunda om du behöver andra storlekar eller tjocklek.Vänligen kontakta oss innan din betalning.

Meddelande

-De olika elasticitet av tyg, det kan vara en avvikelse på ca 3-5cm,vänligen fyll i din längd och BWH(Byst, Midja, Höft) i "Speciella Anvisningar "

-Färgen på produkterna kan variera något från bilderna på grund av ljusförhållanden, skytte vinkel, olika övervaka och etc.

-Använd inte tvättmedel och blekmedel för tvätt.

-Bärarens vikt bör vara mindre än 150 kg.

-Storlekstabell

-Färgkarta

-Hur man mäter

Bär

I allmänhet latex kläder är utformade för att vara åtsittande.Därför kan de vara svåra att sätta på utan stöd av smörjmedel.Det finns 3 huvudsakliga metoder för att förbereda latex catsuit för att bära.

(1) Lätt damm på insidan av plagget med talk innan du lägger på, eftersom herrelösa talk och damm syns tydligt mot gummi.

(2) Använda ett silikonbaserat glidmedel som "Eros Bodyglide" eller "Eros Kult att Klä Stöd".Applicera en tunn beläggning på insidan av plagget och din hud om det behövs.

(3) En tredje metod för att minska eller eliminera den höga friktionen av latex när förbandet är att chlorinate gummi.

Gummit kan lätt vara märkt eller slits med naglar om överdriven kraft används när du drar på dina plagg.Se till att ditt plagg är väl smorda eller talced.Du kanske också vill ha ett par ljus bomull handskar för att undvika skador

Vid hantering av latex med bara händer se till att de är rena innan de kommer i kontakt med dina plagg.Att vara medveten om att gummi kan färgas permanent brun vid kontakt med koppar, mässing eller brons - ta hand koppar-mynt

Utsätt aldrig latex för att eteriska oljor

Utsätt aldrig dina plagg att öppen eld och eld som bränner gummi

Polering

Ditt plagg kommer att ha levererats till dig unshined.Att lysa, rekommenderar vi att du använder en silikonbaserad polska, till exempel ?Eros Bodyglide?eller ?Eros Kult Att Klä Stöd".

Aldrig lysa med möbelpolish och undvik oljebaserade glidmedel och krämer som dessa förstöra gummi.

Gnid inte på den yttre ytan av ditt plagg för hårt, eller med en grov trasa, som den glansiga ytan permanent kan vara repad.

Städning

Du kan tvätta gummi kläder i rent, varmt vatten.Undvik rengöringsmedel och tvål.Alltid torka bort överflödigt vatten med en mjuk handduk och låt torka platt eller hängas upp till dropptorr.Gummi kan bli repig om gned för hårt, så var försiktig.

Aldrig i torktumlare, kemtvätt, järn eller dina plagg.

Förvaring

Latex kläder är bästa lagras hängde upp i ett skåp bort från värmekällor, ljus (särskilt starkt solljus och stark UV-ljus, vilket kommer att försämra ljusa färgade kläder), metaller, oljor, lösningsmedel, fett och brand.Undvik fuktig förvaring.

Betalningssätt

1. ESCROW

2. T/T

3. Western Union

Leverans

Får tid=handläggningstiden + Leverans Tid

Bearbetningstid: Ca 6-12 arbetsdagar efter att du bekräftat beställningen.

Kön KVINNOR
Storlek Customized plus size
Avdelningens Namn Vuxna
Förpackning Kraft bubble väska
Gjort Limmas med handgjorda
Stil Mode
Objekttyp TAJT
Material Latex
Typ Av Mönster Fast
Tyg Typ Kläde
Sexuellt Suggestiva No
färg svart och röd
Modell Nummer A-LC103
Tjocklek 0.4 mm
Varumärke Zlatameer
Obscent Bild No

Liknande produkter