Nya USB Bluetooth Trådlös ljudmottagare Adapter Dongle För Bil Smartphone Hög Kvalitet

Ny produkt

34.42 kr

40.47 kr

-15%

Taggar:

bluetooth vention usb, bluetooth-ford, audio streamer, bt x6, targus bluetooth usb dongle, bluetooth vikefon, bose pin-kod, alloyseed bluetooth, gps bluetooth-mottagare, bluetooth dongl

Introduktion:

1.USB bluetooth Dongle är enkelt och snabbt insåg de befintliga kort med USB-LJUD-lägg till bluetooth-funktion, så att vanliga kort ljud snabbt och omgivande bluetooth mobiltelefoner för trådlösa anslutningar och samtal för musik och video, ljus och bekväm design, lättare att få kontakt, för alla typer av AUDIO plug i vingar av trådlöst.

2.USB-bluetooth music receiver ingen förlängning, inte dra tråd, mer behöver inte vara 3,5 mm headset kö för att tala till produktionen.Du kan använda den trådlösa bluetooth för att överföra musik till ljudsystem med USB-läs eller bil audio system, och sedan kan du njuta av en bekväm, naturligtvis utgångspunkten är dina högtalare måste ha stöd för USB-uppspelning.

Funktioner :

- Helt nya och uppgradera version.

- Packbar, lätt att använda, plug-and-play.

- Kompatibla bluetooth 2.1 + EDR-avtalet.

- Stöd för A2DP, AVRCP AVDTP, HFP & HSP.

- Senior stöd för stereo-ljud.

- Stöd för USB AUDIO & HID.

- Arbetsavstånd 8 till 10 meter.

- Stöd för röst data

- Stabilitet

- Portabilitet

Lämplig för varianterna av mobiltelefoner

Vänligen Notera :

Denna USB-bluetooth-receiver är ansluten till USB-högtalare, förstärkare, USB -, bil vid användning av USB-porten inte kan användas i alla system som används på en dator eller enhet.

Arbetssätt :

USB-läge: Bluetooth stereo headset + USB , via bluetooth headset för att få komma med chip komprimerade i MP3-ljud på en simulering av U disk, högtalare som maskinen igen, tänk på det som ett U-disk, och läs insidan av MP3, återigen genom högtalarna avkodning chip till akustisk signal läggs ut. (höga ljudkvaliteten är bra, men fördröjningen, 0,5 sekunder, lämpar sig för att lyssna på musik).

P. S .

Viss fördröjning längre eller återkommande på grund av vissa maskiner har en buffert, det kan korrekturläsa MP3-spelare för ett par sekunder till ett par sekunder, särskilt på bilen, eftersom bilen drivs med högsta våg.tillverkarna för att förhindra att orsaka dålig kontakt avbryts musik, kommer att ingå i bufferten mekanism. 1 X USB-Kontakt Bluetooth

1 X Engelsk Bruksanvisning 1. FRAKTKOSTNADEN. (Förutom vissa länder och APO/FPO)

2. Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.

3. Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.

4. Bilderna som visas är inte själva artikeln och för din referens.

5. TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.

6. Om du inte har fått din orderafter 30 dagar från betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att spåra din order och återkomma till dig asap.Vårt mål är att kunden är nöjd!

7. Leverans:

1. Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar tillbaka det från mottagningsdatum.Om objektet är i din ägo mer än 7 dagar, kommer det att betraktas som används och VI KOMMER INTE att ISSUEA ÅTERBETALNING ELLER ERSÄTTNING till dig.Det finns INGA UNDANTAG!

Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

2. Alla returnerade varor MÅSTE VARA i original förpackning, och du MÅSTE FÖRSE oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och ditt order ID.

3. Vi kommer att återbetala DIN FULLSTÄNDIGA VINNANDE BUD BELOPP, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och tillbehör ingår, EFTER att BÅDE Köparen och Säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.ELLER, du kan välja att ha en ersättare.

4. Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkten(s) (är) inte som utlovat. 1. 12 månader Tillverkarens Garanti för fel i varan (exklusive jämförelsestörande poster jämförelsestörande poster är skadade och/eller missbrukas efter mottagandet).Tillbehör levereras med en 3-månaders garanti.

2. Defekta objekt som SKA rapporteras och som returneras inom garantiperioden (och i originalförpackning om möjligt).Du måste berätta för oss vad felet är och ge oss ditt ordernummer.VI GÖR INTE ATT REPARERA ELLER ERSÄTTA OBJEKT MED EN

UTGÅNGNA GARANTI.

Du samtycker till att alla av de ovan listade politik vid beställning på www.mezzaluna.se!Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Återkoppling är mycket viktig.Vi ber dig kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss neutral eller negativ feedback, så att vi kan utföra upp din tillfredsställelse.

Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Stöd A2DP, AVRCP AVDTP, HFP & HSP.
Modell Nummer Trådlös Ljudmottagare Adapter
Bluetooth-Standarden Bluetooth V2.1
Paket Ja
Varumärke ALLOYSEED
Avstånd 8 till 10 meter
Senior stöd stereo ljud.
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Certifiering INGEN
Storlek free size

Liknande produkter