Westrock 300mAh PP372727 Batteri till TomTom Gnista 3 GPS/CARDIO/MUSIK Titta på

Ny produkt

90.34 kr

Taggar:

päls pompom mink, gtmedia batteri, gucci bi väska, passande 19 25mm, randiga plagg, kände kanin örat, g 35s strålkastare, clt k4072 svart, foten kedja dior

modname=ckeditor

Om produkten

1. Hög kvalitet Batteri

2. Byta batteriet som är svaga eller inte fungerar.

3. Varje vara har kontrollerats och i gott skick innan leverans

4. Professionell installation rekommenderas ( för inbyggt batteri).Vi kommer inte att hållas ansvarig för eventuella skador till din mobiltelefon/mobil-telefon som du kan orsaka under byte av reservdelar

Betalning :

1. Vi accepterar betalning via www.mezzaluna.se webbplats bara.När du gör betalningen, vänligen lämna ditt telefonnummer som krävs i frakt.

2. Vänligen betala inom 10 dagar efter det att auktionen avslutades.

Leverans:

1. Vi skickar till hela världen.Alla varor skickas från Kina med air mail.

2. Normlly de Flesta paket kommer fram 20-60 arbetsdagar beroende på köparens läge.

3. Vi skickar bara till www.mezzaluna.se adress köparen.vi accepterar inte bytt adress.

4. På grund av internationell leverans, leveranstid är nästan utanför vår kontroll, så vänligen kontrollera den beräknade ankomsttiden innan du köper.Om leveranstiden är längre än vad du kan acceptera kan du köpa i lokala.

5. Leveranstiden beror i slutändan på kurir företag, Vi är inte ansvarig för eventuella olyckor, förseningar eller andra problem som har ansvaret för linjetrafik.

Internationella Köpare - Vänligen Notera:

en).Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.

b).Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa tillägg kostnader kommer att vara innan budgivning/köp.

c).Artikel fartyg på arbetsdagar och vi inte kan erbjuda en lördag, söndag eller helgdag leverans.

d).Observera att leveranstiderna kan variera, särskilt under rusningstid eller oväntade väderförhållanden.

Feedback:

Vi kommer automatiskt att lämna en positiv feedback till alla som har slutföra transaktionen och kommer att lämna oss en positiv feedback.Vänligen glöm inte att ge oss FEM STJÄRNOR på alla Detaljerade Säljaren Betyg.

I den osannolika händelsen du inte är nöjd med affären, vänligen kontakta oss innan du skickar din utvärdering.Vi tror att allt kan lösas genom kommunikation.

1. Vi strävar efter att förse dig med den bästa servicen, Som vi kör på www.mezzaluna.se företag, din positiva feedback och 5-stjärniga DSRs är av avgörande betydelse för oss~!För att ge dig bästa service , vänligen behandla transaktionen ganska.Feedback är helt enkelt vad vi bedriver.

2. Vänligen kontakta oss först för att få en bättre lösning innan du öppnar tvist.Tack.

3. Vi strävar efter 5-stjärnig service med angivande av förskott vår politik, vår fraktkostnad & leverans frekvens.Om du var nöjda med denna transaktion, vänligen svara med alla 5 stjärnor!Om du inte är nöjd, bara meddela oss via e-post snarare än att lämna sitt låga betyg, och vi kommer att göra vårt bästa för att lösa det.

Returrätt:

1. Alla varor vi prova innan du skickar det.Returnerad vara måste vara oanvänd, i originalskick och inkludera alla tillbehör.Någon olycka eller icke-professionell installation för varor, vi inte kan ersätta.Fraktkostnad är inte återbetalas.En utsättning avgift kan tillämpas om varorna är använda.

2. Returfrakt betalas av Köparen.Vi kommer att betala ytterligare kostnader för ersättning till köparen.Vi ansvarar inte för några tullar eller avgifter vid import.

3. Vi kommer att använda alla resurser för att säkerställa att din produkt ska ersättas snabbt och utan krångel.Kontakta oss gärna för någon produkt eller tjänst frågor innan Öppet mål på www.mezzaluna.se för lösning.

Varumärke westrock
Batteri kapacitet 300MAH
Modell Nummer PP372727
Paket No

Liknande produkter