Det Lilla Fröet Av Eric Carle Pedagogiska Engelska Bilderbok Lärande Kort Sagobok För Barn Barn Barn Presenter

Ny produkt

72.00 kr

75.79 kr

-6%

Taggar:

hungry caterpillar pin-kod, tshirt eric cartman, engelska koranen bok, 5g mobilen, kort baby lärande, bokmärke planet, whack a mole, baby engelska, ice age scrat, eric carle böcker månen

.

Produkten Inre Visa

En vacker morgon, en tupp ger sig ut för att se världen.Snart har han sällskap av två katter, då tre grodor, sedan fyra sköldpaddor, sedan fem fiskar.Men en grupp av man, hans nya vänner bestämmer dig för att gå hem, att lämna honom ensam igen -- och redo att återvända till sitt eget bekväma hem.Fet, färgglada collage, illustrationer, en charmig berättelse, och en enkel introduktion till antalet uppsättningar, addition och subtraktion kan kombineras för att göra Tuppen för att Se Världen och är en fröjd för Eric Carle många unga fans.

De oförståndiga sköldpaddan är trött på att vara så långsam.Han beslutar sig att det enklaste sättet för honom att gå snabbare att få ut sin tunga skal.Det enda problemet är att när han lämnar sitt hem, han är för rädd för att gå någonstans!Här dumma sköldpaddan lär sig den hårda vägen att det finns ingen plats som hemma.

Barn och vuxna kommer att njuta av denna klassiska berättelse av self-discovery, nyckfullt illustrerad av Eric Carle.I detta paket ingår en pocketbok tillsammans med en CD av historien att läsa högt.

Fyra tiden Caldecott att Hedra vinnaren Leo Lionni älskade berättelse om tre unga grodor att lära sig att arbeta tillsammans.

Tre själviska grodor lever tillsammans på en ö i mitten av Regnbåge Damm.Hela dagen de bicker: Det är mitt!Det är min!Det är min!Men en dålig storm och en stor brun padda hjälpa dem att inse att dela med sig är mycket roligare.Med karakteristiska tydlighet, enkelhet och glädje, Leo Lionni gör det möjligt för barn att se sig själva genom upptåg och andra som delar vår värld.

Den charmiga berättelsen om Det Lilla Fröet , som älskade författare och illustratör Eric Carle, är nu tillgänglig som en Nivå 2-Redo-att-Läsa!

Eric Carle ' s klassiska berättelse av livscykeln av en blomma som är sagt genom äventyr av ett litet frö.Alla kommer att hurra för utsäde framsteg som det flyter över himlen, ligger inbäddat i marken, och slutligen växer in i den gigantiska blomma det var alltid menat att vara.

Med bländande collage, illustrationer och livliga text på denna Nivå 2 Redo-att-Läsa, Carle har skapat en triumferande och fascinerande berättelse för unga läsare!

Produkten Inre Visa

Varumärke GLAD APA
Material Papper
Åldersgrupp > 3 år gamla
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter