Bil Dekorativa Klistermärken Label Stickers För Chevrolet Camaro 2017-2019 Bil Externa Tillbehör Kolfiber Svart/Röd 2st/1set

Ny produkt

81.21 kr

Taggar:

2017 camaro, camaro kol, vinyl fack tillbehör, bil-tillbehör som externa, För Chevrolet Colorado, bil klistermärke, camaro zl1, chevrolet cruze, jw eller, Vårdagjämningen

Bil Dekorativa Klistermärken Label Stickers Kolfiber Svart/Röd Chevrolet Camaro 2017+ Tillbehör Bil Ändring 2st/1set

Meddelande: Orsaken Till Samma Bilmodell Kan Olika Produceras I Olika Länder.Se Till Att Den Del Av Bilen Som Vår Bild Visar, Eller Kommer Det Inte Passar, Om Det Är Någon Skillnad, Var Vänlig Kontakta Oss Innan Köp, Tack!Montering som Passar För Chevrolet Camaro 2017+ Specifikation Artikel namn: Etikett Klistermärke Färg: Svart/Röd Material: Kolfiber Installtion: Självhäftande Egenskaper: Förbättra kvalitet, Slitstark Paketet Ingår: 2st/1set Etikett Klistermärke Observera: 1. Om du inte är nöjd med vår produkt eller beställt fel vara.Låt oss först genom att skicka meddelande eller e-post.Vi kommer att svara dig inom 24 timmar och erbjuda dig vår bästa service. 2. Om du är nöjd med våra produkter, vänligen lämna oss dina värdefulla synpunkter eller produkt recension.Vi uppskattar ditt stöd. 3. Innan du lämnar negativ feedback, kontakta oss först om ditt problem och vi kommer att svara dig så fort som möjligt för att ta reda på det bästa sättet att lösa det.

1. Vi accepterar PayPal SPÄRRADE etc.för betalning..

2. Betalning skall ske inom 4 dagar efter auktionens avslutande. (Icke-betalning kan resultera i en UPI (Obetalda Objekt) som sätter på ditt konto.www.mezzaluna.se kommer automatiskt att stänga av ditt konto om du samlar 4 UPI: s totalt.)

3. TOTALT BELOPP som innehåller de slutliga auktionspris plus S&H(Shipping and Handling).

4. S&H kommer att bestämmas utifrån den leveransadress.

5. OBSERVERA: S&H INTE INKLUDERAR UPPGIFTER, LOCATL SKATTER ELLER NÅGON ANNAN IMPORT AVGIFTER.

6. Ange dina särskilda önskemål (färg, paket, etc.) i Meddelandet KONSTATERAR SEKTIONEN, när du gör betalningen.

1. Paket hantering snart, så se till att skriva in korrekt betalning och leverans information innan du checkar ut.

2. När din betalning är slutförd, kommer vi inte att acceptera några fler ändringar i din beställning.

3. Vänligen kontrollera din leveransadress noga innan kassan, det kan inte ändras om så klar.

4. Vi rekommenderar våra köpare väljer prioritet/express e-post för internationella leveransen som är mycket mer stabil.

5.Om du väljer EMS,DHL,UPS,Fedex etc.vänligen kontakta oss, och betala mer i frakt.

6. Alla varor finns på lager och kommer att skickas till dig inom 1-5 dagar efter din betalning som tas emot och kontrolleras. (Med undantag för Helger och Helgdagar) !

7. Din order kommer att levereras från vårt lager där det objekt som(s) har identifierats korrekt plockade, säkert förpackade och levereras i ett professionellt sätt.

8. Internationella Köpare – Vänligen Notera:

en.Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnader.Dessa laddningar är köpare ansvar.

b.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan budgivning/köp.

1. En kund i centrum shopping upplevelse har alltid varit vårt mål och vi vill att du ska vara helt nöjd med alla objekt som du köper på nätet från vår butik.

2. Om du inte är nöjd med en vara som du har köpt från oss, kan du returnera varan inom 15 dagar från orderdatum för full återbetalning av köpeskillingen, minus frakt och hantering avgifter. (Någon "Fri Frakt" objekt returneras kommer att ha den utgående fraktkostnaden dras av från den totala avkastningen.)

Om behovet av att återvända, vänligen måste följa dessa instruktioner:

(1) kontrollera att alla tillbehör och kvalitet direkt när du har mottagit paketet.

(2) Kontakta oss inom tre dagar efter att Du upptäcker ett Fel i Varan till (eller borde ha upptäckt det, om sådan Produkt Felet var uppenbart),

(3) Ge en detaljerad beskrivning av hur skadan uppkommit, och Bild för att bevisa;

(4) Returnera Produkter, frakt avgift förutbetalda av köpare.Paketet måste tillsammans inom den, Om inte kommer vi inte att acceptera återbetalning och sända.Vi kommer att svara dig direkt när vi får det och kontrolleras av skador.

1. Vi kommer att lämna Positiv Feedback efter att ta emot betalning, Vänligen glöm inte att ge oss och FEM STJÄRNOR på alla de Detaljerade Säljaren Betyg .

2. Om du inte är nöjd av någon anledning, kan du inte vara snabba med att lämna negativ/neutral feedback.Vi måste göra vårt bästa för att se till att VARJE KUND 100% NÖJD och lösa eventuella problem för dig, tack.

3. Om du är nöjd med den produkt du fått, vänligen lämna oss positiv feedback .

4. Vi kommer att ge dig service så gott vi kan, få feedback och är vad vi strävar efter.Vänligen maila mig genom "Mina Meddelanden" eller "Fråga Säljaren Frågor" om du har några frågor om våra annonser eller ditt köp.Tack så mycket!

Artikel Diameter 0inch
Paketet Inkluderar 2st/1set
Externa Tester Certifiering ISO9001
Artikel Bredd 0inch
Modell Namn YC-JW-180824-15
Objekttyp Krom, Styling
Enkel Installation Med självhäftande
Punkt Höjd 0inch
villkor 100% Nytt
Kompatibel För Chevrolet Camaro 2017-2019
Typ Dekorativa Klistermärken
Ansökan För Chevrolet Camaro Tillbehör
färg Svart/Röd
Material Kolfiber
Artikel Vikt 0.1kg
Modell År 2018
Har För Chevrolet Camaro
Garanti Ett Års Kostnadsfri Garanti, livslång Tjänst
Särskilda Funktioner Utsmyckning,Slitstark
Bilmodell För Chevrolet Camaro 2017 +
Varumärke YOCTM
Artikel Längd 0inch

Liknande produkter