PLA-Filament 1 kg 1,75 m Utländska Lager Vakuum Förpackning Med En mängd olika färger 3D-Skrivare PLA-filament För Utskrift Modell

Ny produkt

217.53 kr

290.07 kr

-26%

Taggar:

3d-skrivaren glödtråden, 3d, ender 3 verktyg, pla-filament, glödtråden prov, sm n960f, 3D Print, 3d-skrivare, 3d-penna professionella, 3d-penna

PLA-Filament:

PLA-filament är miljövänliga, låg krympning, höghållfast material.Det är kompatibel med alla typer av FDM 3d-Skrivare, som lämpar sig för utskrift artworksand hantverk. 100% ingen bubbla 3d-Skrivare glödtråd.

PLA-Filament Huvudsakliga Funktioner:

Diameter: 1.75 mm Tolerans: +/-0.02 mm utskriftshastighet: 50-100mm/s Rekommenderar skriv Temperatur: 190-220℃ Netto vikt: 1kg med spool Brutto vikt: 1,3 kg Längd: 1.75 mm(1kg)=330

VÅRA TJÄNSTER

Du kan chatta med oss för eventuella frågor via Trade Manager, kommer vi att svara dig direkt, Om vi inte är online, vänligen e-post till oss, Alla mail kommer att besvaras inom 24 timmar.

FÄRG

På grund av skillnaden i skärmar och belysning effekt, bilden speglar kanske därför inte 100% den faktiska färgen på objektet.Tack för din förståelse.

FEEDBACK

Om du gillar våra produkter och service, ta en minut att lämna oss en positiv feedback och 5 stjärnor, Vi kommer att uppskatta det väldigt mycket.Om du inte är nöjd, är du välkommen att kontakta oss innan du lämnar en Neutral eller Negativ feedback, vi kommer att göra vårt bästa för att arbeta ut de problem.vi erbjuder dig utmärkt service efter försäljning.Om du gillar denna artikel, du lägga till det till din "önskelista", Om du gillar vår Butik , du lägga till det till din "Butik Lista".Tack så mycket!

FRAKT

Alla frakt-metoden är vald för dig, känn dig fri att beställa.I de flesta fall köparen behöver inte betala någon tull.Men ibland, i vissa länder, tullen utbudet kan vara stränga.Vi är inte ansvariga för eventuella tull-avgift.Kolla gärna in gemenskapens politik på egen hand.Om du har för att betala tullavgifter, det är din plikt mot ditt land, Tack för din förståelse.Om du behöver förklara det verkliga värdet på parcle, vänligen lämna ett meddelande till oss.

färg vit/svart/grå
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke SUNLU
Storlek 320 meters
Bottenplattan temperatur 60-80 grader
Modell Nummer PLA-Filament
Diameter 1.75 mm
Tolerans +/-0.02 mm
Intyg RoHS , Reach
Material pla
Form Fast
bubblan 100% ingen bubbla
Print Temp 190-220 grad
Fördelar Eko-vänliga, ljusa färger, låg krympning

Liknande produkter