5st Uppblåsbara Candy Cane Klassiska Lätt Hängande Dekoration För julfest Santa Käpp Nytt År Barn Gift

Ny produkt

52.40 kr

63.15 kr

-18%

Taggar:

bestickset stå, grane, funy jul diy, tyll fönster prydnad, co2-gas grenrör, dekoration semester jul, lemax jul by bilder, stol stick, vandra stick, neon santa claus

I Punktform:

1、Klassiska Jul Dekorationer: Den uppblåsbara juldekorationer är designade i form av polkagrisar, vilket ökar känslan av Jul och påverkas i mycket hög grad dekoration.

2、Barnen Älskar Det: Den uppblåsbara polkagrisar är en stor barnens leksak.På ena sidan röd och vit chokladkaka former är mycket attraktiv för dem, å andra sidan, kan de använda den för att bekämpa varandra utan att såra någon.

3、Lätt att Blåsa upp och Tömma: Jul uppblåsbara sockerrör är tillverkade av högkvalitativ PVC, icke-giftiga, smaklös och tålig.

4、Lämplig Storlek: Uppblåsbara längd ligger 34,5 cm.Det är lätt nog att hänga på väggen, lagra fönster eller gardiner (om det behövs).

5、Party Decoration: Uppblåsbar Christmas candy barer kan vara perfekt för fest tema med godis, eller bara för att dekorera dina fester, klass parter, etc.

Beskrivning:

Den uppblåsbara candy cane är ett idealiskt val för att lägga till en festlig stämning till Jul.Blåsa upp snabbt, mycket lämplig för fester, födelsedagskalas, pool parter, etc.

Specifikationer:

Namn: Uppblåsbar Christmas Candy Cane

Material: PVC

Form: Christmas candy cane

Färg: vit och röd

Storlek: ca 88*25*7cm/34.65*9.84*2.76 i

Funktioner: intresse för odling, interaktiva leksaker

Tillämpliga människor: alla

Gällande ålder: barn i åldern 7-14 år

Packlista:

Uppblåsbar Jul Sockerrör*1

Anteckningar:

1. Eftersom air hål är utformad med en icke-stopp ventil, vänligen spärra det omedelbart efter det att inflationen är klar.

2. Undvik kontakt med vassa föremål eller fatta eld när de använder.

Betalningssätt:

Du kan göra betalningen via någon av metoderna ovan och pls lösa inom 3 dagar efter din beställning.

Din betalning kommer att kontrolleras av www.mezzaluna.se inom 24 timmar och vi kommer att behandla din beställning så fort det är färdigt.

Om din beställning är stängt på grund av säkerhetsskäl måste du lämna in en ansökan till www.mezzaluna.se.

Den återbetalning som orsakas av för avbokning, återbetalning överenskommelse eller medling kommer att behandlas omedelbart och vanligtvis tar ca 7-10 arbetsdagar för att nå ditt konto.

Frakt och förpackning:

Alla objekt kommer att kontrolleras och väl packad innan leverans.Ordrar skickas inom 2-5 arbetsdagar efter betalningen är klar.

Vikten av paket via vanlig post är begränsad till 2 kg.Vi kommer att skicka separat om det väger över 2 kg.

Vanligtvis tar det ca 15 - 60 dagar och kan vara lite längre till vissa avlägsna områden.

Du kan välja snabb leverans metod om du vill få paket förr, och för detta måste du betala frakten.

Skicka och återbetalning:

Vi kommer att skicka eller återbetalning om paketet försvinner, skadas under transport eller får fel post.Tveka inte att kontakta oss och vi kommer att vara glada att hjälpa dig.

Feedback:

Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna oss en positiv återkoppling, och vi kommer att vara mycket uppskattat

Om det är något fel, vänligen kontakta oss först innan du lämnar feedback och vi gör vårt bästa för att hjälpa dig tills allt är bra.

Ställ In Typ No
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Modell Nummer Uppblåsbar Jul Sockerrör
Typ av Grossist Ja(>50 St)
Förpackning Ingen Gift Box

Liknande produkter