Helt Shirt Män Vintern Tjocka Varma Tröjor I Ull Fleece Pläd Casual Långa Ärmar Skjorta Manliga Militära Flanell Hög Kvalitet Kläder

Ny produkt

394.95 kr

658.28 kr

-41%

Taggar:

oriol, ull garn, paljett topp kvinnor, labe militära shirt män, krage loss, planet tshirt, carhartt pia, män tröja, kvinnor sexig långärmad skjorta avslappnad, shrts mens flanell

modname=ckedito

Mät din vanligtvis Jackor jämfört med detta diagram (Enhet: CM)

INTE MÄTER DIN KROPP

CN STORLEK

VIKT

ве c /Vikt/Peso

BRÖST

AXEL

ÄRM

LÄNGD

KG

LB

cm

cm

cm

cm

M/48

106.00

47.00

60.00

72.00

L/50

110.00

48.00

62.00

74.00

XL/52

114.00

49.00

63.00

76.00

XXL/54

118.00

50.00

64.00

78.00

XXXL/56

122.00

51.00

66.00

80.00

Alla mått ovan är faktiska plagget avstånd.För en bra passform vänligen lägg 2-3 inches (5 - 8 cm ) till ditt bröst och midjemått när du väljer din storlek i tabellen ovan.Se till att du mäta dig på rätt sätt innan du väljer din storlek för att undvika fel.

Påminnelse: Storlek bord data är resultatet av manuell plattsättning avstånd.Red chi tang erbjuda ,Temperatur, flexibilitet, personlig mätmetoder och andra olika förhållanden, kommer att orsaka 1 - 3 cm fel!

CN Storlek Är Olika Med Storleken På Ditt Land

Ovanstående storlek referens är lämplig för de flesta människor i kroppen, men det är inte absolut.Om du vill ha den storlek som passar dig bäst, vänligen mät bröst,axel och hylsa av skjortor som du brukar ha, och sedan jämföra våra storlek kakel data.väljer du.

Viktigt: Glöm inte att mäta din kropp! ! ! ! ! ! ! !

Betalning

Våra Köparen Skydd skyddar Endast betalningsmetoder på www.mezzaluna.se enligt nedan:

Kunden Skydd

1:Om ditt paket inte har kommit 60 dagar efter att vi skickat den (Brasilien: 90 dagar), kommer vi att återbetala det fulla beloppet.Om du är villig att vänta, vänligen kontakta oss för att förlänga din beställning skydd period.

2:Om det finns ett problem med kvaliteten i våra produkter, vänligen kontakta oss i god tid och vi kommer aktivt att lösa ditt problem.

Stor skillnad

Vår storlek är Kinesiska storlek, det är olika från ditt land, var god se till att kontrollera storleken information försiktigt, eller du kan kontakta oss när som helst.Ska du inte mäta delar av kroppen för jämförelse av data.Att mäta delar av kroppen kommer att orsaka en hel del fel.red chi tang Vänligen mäta den rutiga mätning som du brukar klä sig i lämpliga kläder.

Vänligen ge oss 5 stjärnor Positiv feedback när du får de produkter och lovethem,är Det mycket viktigt för oss.Tack.

Feedback

Innan du lämnar en Neutral eller negativ feedback,vänligen ge oss en möjlighet att lösa problemet.Vi tror att alla tvister kan lösas genom ömsesidig överenskommelse.

Vi kommer att göra alla ansträngningar för att lösa problemet.Tack.

Om Försäljningspriserna

Vår butik täcker inte moms, tullar eller skatter,när de importtullar uppstår i det köpande landet, som köparen borde göra alla betalningar enligt de skillnader mellan olika länders regler.Våra försäljningspriser inte inkluderar alla skatter och avgifter.

Om Skillnader I Färg

Alla bilder av de produkter som visas på hemsidan är tagna av professionell fotografering lag med professionell fotografering apparater.På grund av påverkan av inspelningsplatsen,miljö och ljuskälla tagit bilder finns att avvika från den verkliga produkten i färg.I den sena fasen,bilderna är justerade i enlighet med produkter riktiga färger,försöker återställa produkter ursprungliga färger.Med undantag för färger, de produkter som andra delar har visat troget.

Men, allas uppfattning mot färger varierar och det finns en färg som varierar mellan olika skärmar, problemet med färg skillnaden inte kan mätas eller undvikas genom fasta objekt.Tack för din förståelse.De produkter som färger är föremål för de av mottagna produkter.

Om Logistik

För beställningar som du har betalat för framgångsrikt, vi kommer leverera varor inom 24 timmar så snart som möjligt.Om lagstadgad Kinesiska helgdagar kan leveranstiden fördröjas.Om du köper online, i ett främmande land och inte kan vänta för länge logistik transport, gör inte om order, och därmed undvika onödiga förluster för båda.Om du insisterar på att göra beställningar, ska du inte ansöka om återbetalning eller klagomål på kommer.Ursäkta oss för eventuella besvär.

Logistik kan ta 20-39 dagar och vi kommer att välja den mest lämpliga logistik företag för att tjäna dig.Men logistiken i varje land varierar, så den faktiska leveranstiden kan bli längre på grund av att stora paket eller andra faktorer.Därför, kommer vi att undersöka de icke-kom order i tid och förlänga leveranstiden tills du tar emot paketet.

Vänligen kontakta oss om du har några tvivel!Vi kommer att svara på 0-12 timmar!

Ärm Längd(cm) Full
Modell Nummer män tröja
mens skjortor Slim Fit
Ärm Stil Ordinarie
skjorta-män camisetas hombre
Camiseta Masculina Män t-skjorta
Stängning Typ Enda Breasted
Typ Av Mönster Rutigt
Tyg Typ Kläde
Kön MÄN
Skjortor Typ Casual Skjortor
Stil Militära
Chemise homme Mannens Skjorta
Storlek M-3XL
Camisa Masculina män tröja
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke UNIONENS ARMÉ
Material Bomull
Objekttyp Skjortor
Krage Turn-down Krage

Liknande produkter