Nya Mode-Kvinna Handväska Tillbehör Delar Beige Leopard Akrylharts Kedja Lyx Amber Rem Kvinnor Axel Söt Koppling Kedjor

Ny produkt

49.59 kr

90.25 kr

-46%

Taggar:

strap watch, väska kedja strap, handväska rem, Bag Strap, väska, crossbody rem för, beige handväska enkelt, lace tote, metall väska kedjor för väskor, väska lås, fein och cici

* Betalning förväntas erhållas inom 3 dagar efter auktioner nära.

*Escrow är vår föredra betalningsmetod,vi också acceptera olika utbetalningar av T/T,Western union,Money gram och andra som nedan.

Bilder är bara prover för referens.På grund av begränsningar i fotografi och oundvikliga skillnader i bildskärmsinställningar, färgerna som visas i fotografi inte motsvarar 100% att de i själva posterna.

Alla mått är mätta för hand, det kan vara 2-3cm avvikelser.

Storlek mätning av olika typer av händer kan finnas skillnader, och det kan finnas små skillnader mellan att titta på en dagens modell och se om du på grund av skillnader i siffror.Vänligen hänvisa till storlek och beskrivning noga innan du köper.

Frakt

* De flesta av våra erbjudanden främjas av Kina postar, vanligtvis Under 2 KG .Vänligen kontakta oss innan du lägger din order om du behöver varan omgående.

* De poster som är väl fylld med bubblade paket,vi stöd frakt inlägg via Kina/HongKong Post/DHL/Fedex/EMS, vänligen tillåt 3-60days att nå .

* Alla våra erbjudanden backas upp med 100% nöjd-kund-garanti,om du av någon anledning inte är nöjd kan du returnera varan till oss i sin ursprungliga condiion för en återbetalning eller utbyte.Innan du skickar oss tillbaka objektet,vänligen kontakta oss för detaljerad återgå&exchange instruktion.Vi kommer tillbaka dina pengar utom avgifter för frakt och hantering efter att vi fått din retur objekt.

Feedback politik

* Vi kommer att ge positiv feedback när betalningen har tagits emot,för Att främja en hälsosam Ali gemenskapen,vi hoppas att du kommer att göra samma sak för oss.Vi vill att du ska förstå att vi värdesätter kundservice enormt.Om du har något missnöje,var snäll och ge oss möjlighet att lösa problemet innan du lämnar oss en negativ återkoppling.Vi är säkra på att det finns alltid en lösning och vi säkert inte vill ha en dålig feedback för att vara där transaktionen avslutas.Tack för att du förstår.

Vikt 100g
Längd 45CM,85CM,120CM
Varumärke DIRMMIS
färg Beige,Svart,Brun,Grön,Vit,Gul
Typ Kedja
Material Akryl

Liknande produkter