Claire Jin Romantisk Fräsch Kort Mode för Kvinnor Smycken som Choker Halsband Fem Blomma Halsband och Örhängen Populära Tillbehör

Ny produkt

99.28 kr

Taggar:

jewelri, vi gör geek, muslimska hänge, celtic örhänge set, klipp örhänge set, bohemian etniskt halsband, behå moderna, Hex Nyckel, head set socket, bohemia etniskt halsband

Alla våra smycken är utrustade med hög kvalitet smycken box, som gör det bekvämt för dig att förvara smycken eller ge ut dem som en gåva.

Utanför smyckeskrin, förpackning förfarandet är som följer bild, tillförlitlig för att säkerställa att varor intakt under långa transporter.

GRATIS FRAKT i hela världen, efter smycken som kontrolleras noggrant .

Frakt metod beror på för belopp:

Beställning - Leverans tid 10-30 arbetsdagar

För belopp >$99 - Gratis DHL / FedEx / Aramex / EMS - Leveranstid 3-9 arbetsdagar

Vi accepterar Alipay, TT är accepterat genom säker betalning processor SPÄRRADE.Om du föredrar andra betalning mothods, vänligen kontakta oss för andra alternativ.

Retur accepteras med full återbetalning, vi garanterar att du riskfri köpupplevelsen.För någon anledning inte är nöjd med beställning, vänligen kontakta oss före feedback från, eller tvister med, vi vill kommunicera med dig om alternativ som retur eller byte.

Detta smycken som behöver uppmärksam på underhåll , om de används på rätt sätt och hållas väl, kommer de att vara i den helt nya staten.

Kära köpare,

Din 5-stjärniga feedback är mycket uppskattad.Om det är några problem om transaktionen, är du välkommen att kontakta oss.Vi kommer att göra allt för att göra dig helt nöjd.Tack så mycket!

Bästa Hälsningar,

Claire J

Om du behöver göra någon ändring till den stil av smycken set, eller anpassad göra någon typ av smycken, vänligen kontakta oss och vi kommer att diskutera detaljer om anpassad göra .

Modell Nummer ANE00189
Varumärke Claire Jin
Örhänge Stil Drop Örhängen
Stil Romantiska
Objekttyp Smycken Ställer
Ingår Ytterligare Ett Objekt Beskrivning Ett halsband och Ett par örhängen
Material LEGERING
Halsband Stil Choker Halsband, Halsband Vintage
Forma\mönster Blomma
Tillfälle Bröllop, Jubileum, Förlovning, Gåva, Fest, Bal, Födelsedag, Dagligen
Kön KVINNOR
Fina eller Mode Mode
Metaller Typ zink Legering
Smycken Ställer Typ Halsband/Örhängen
Huvudsakliga Färg Rosa, Ljus Blå, Gul, Vit, Grön, Svart, Röd, Royal

Liknande produkter