Bärbar AM FM-Radio Mini Akut Pocket Radio Väder Radio Inbyggd Högtalare Hörlursuttag Väckarklocka Radio 2021

Ny produkt

97.29 kr

198.56 kr

-52%

Taggar:

radio wi-fi trådlöst lan, radio tecsun, cd, bilradion, 27 mhz radio, bluetooth car radio, headphon jbl, dab, fm-radio, dab-radio

Bärbar AM FM-Radio Mini Akut Pocket Radio Väder Radio Inbyggd Högtalare Hörlursuttag AM FM-klockradio 2021

Produktegenskaper:

1. NOAA Väder Varning: väder-sändningar från 7 NOAA-stationer på ett kristallklart ljud.Detta NOAA väder radio automatiskt kan övervaka och varna för farliga väder i dina områden som orkaner, tromber och kraftiga stormar som ger en kritisk tid för dig att få full förberedelse förväg, för att hålla dig och din familj med denna akuta radio.Fortsätt på din nödsituation väska, du kommer att vara lättad över att ha det här vädret radio.

2. Bästa Reception med Auto-search och förinställda Kanaler: uppdaterad Med DSP och extern antenn, detta är FM-radio fångar en överlägsen mottagning, kommer du inte missa något ÄR FM-stationer.Detta väder radion kan automatiskt söka och spara 20 AM eller FM-kanaler för dig med bekvämlighet och en LCD-tv för mer visuellt av att känna till informationen.Köper man det dagligen använder, kan du varva ner för att lyssna på nyheter, musik, och baseball spel på denna bärbara radio.

3. AKUT AAA-BATTERIER som DRIVS: Drivs av 2 AAA batterier (ingår inte) för att garantera att du alltid hålla kontakten i akuta situationer som en orkan, tornado, eller strömavbrott.Vår nyaste tekniken är energieffektiva för att garantera dig att maximera batteritiden.

4. MINI, KOMPAKT OCH SLIMMAD DESIGN: Dess mini, kompakt och bärbar design som gör den enkel att bära och förvara i väskan, fickan eller i en nödsituation låda.

5. DEN PERFEKTA GÅVAN FÖR UNGA och ÄLDRE: Radio är den perfekta presenten till dina nära och kära i alla åldrar!Dess mini, kompakt och bärbar design som gör den enkel att bära och förvara i väskan, fickan, akut lådan, när promenader, jogging eller camping utanför.

Produkt Specifikation:

Typ:NOAA Akut Pocket Radio

Band: AM/FM -, Väder-Bandet

FM: 87,5-108 MHZ

AM: 520-1710 kHz

WB: 162.400-162.550 MHZ

Strömförbrukning: ≤150mA

Uteffekt: ≥90mW

Distorsion: ≤5%

Inspänning: DC-3 V (AAA*2)

Effekt: 2 x AAA-batterier (ingår ej)

Funktion: Aktivera regelbundet, Sleep off, Standby-varning, Tidig varning för upptäckt, Väckarklocka

Paketet Innehåller:

1 x NOAA Akut Pocket Radio

1 x Bruksanvisning

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Bluetooth No
Funktion Klocka
Mått (Bxhxd) 4.2*0.6*2.2 tum
Strömförsörjning 2 x AAA Batterier (Ingår Ej)
Body Material Plast
Wi-fi trådlöst lan No
Modell Nummer pocket radio
Varumärke GOLDFOX
Paket Ja
Typ FM
Funktion 1 am-fm-radio
Certifiering INGEN
Skärm Ja
Stil Bärbar
Har 2 FM-Radio

Liknande produkter