Ny bärbar dator OSS Svart Tangentbord Till ASUS F8 F8S F8H F8Sa F8Sv F8Sr X80H X81H A8J Z99 X81S N80 Fri Frakt

Ny produkt

81.30 kr

90.34 kr

-11%

Taggar:

f8 xiaomi, lga 2011 v3 x99, asus tp301u, x550 tangentbord röd, mekaniska tangentbord, ux32, teclast x80, asus k50ab, motorolla, a32 a8

Vänligen jämför dina gamla tangentbord fotot i listan innan du gör en beställning esp.Bärbar Modell och Layout Version.Det är mycket viktigt att tänka på din bärbara dator modell.För en korrekt forskning.Även vänligen underrättas att vi har många olika artikelnummer och att de alla är tillsammans och kan användas Utbytbart.Du kan få någon av de kompatibla del numret som finns på vårt lager.Foto är endast för referens.Om du har några frågor tveka inte att kontakta oss.Och om i fall att du redan köpt och stött på ett problem med denna artikel, kontakta oss och skicka oss ett foto på varan du fått, och de gamla Tangentbord du kommer att ersätta.Hoppas du förstår.

Kontakta oss:

1. Om du har någon fråga, kontakta oss.Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet .

2. Fraktkostnaden innefattar inte eventuella skatter och köpare ansvarar för tull.

3 Om du fortfarande inte fått varan inom 15 arbetsdagar efter att du betalat ,vänligen kontakta oss.vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att lösa problemet.

Feedback :

1. Om du är nöjd med våra produkter, Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor för oss .

2. Kära köpare ,Om du inte är nöjd med våra varor, Vi skulle försöka vårt bästa för att hjälpa dig att lösa eventuella problem.Positiva återkopplingar rekommenderas.Om du planerar att ge oss en neutral eller negativ feedback, så skriv gärna till oss omedelbart så att vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att lösa problemet.

● Sändning:

*vi skickar ditt paket till din adress visade på www.mezzaluna.se.Någon changement av leveransadress,pls vänligen meddela oss före leverans, Vi är inte ansvariga för fel eller obeställbara adress.

*Vi stöder sändning av "www.mezzaluna.se frakt""EMS" "DHL" ,Om du behöver hjälp med att välja en snabb och pålitlig leverans företag, vänligen kontakta oss direkt och vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa till.

*Om DHL eller UPS.när du bor i avlägsna områden.DHL eller ups kommer att debitera extra avgift, jag kommer att informera dig så snart som möjligt.Om du inte kan svara mig inom 3 dagar .Jag kommer att byta frakt sätt att EMS.

STANDARD AMERIKANSKA Standard
Varumärke NoEnName_Null
Modell Nummer F8 F8S F8H F8Sa F8Sv F8Sr X80H X81H A8J Z99 X81S N80
Kompatibel Varumärke Asus
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Certifiering INGEN

Liknande produkter