Anti-blå Ljus Progressiv Multifokal läsglasögon Kvinnor Män Klassisk Dator Presbyopic Glasögon 1.0 1.5 2.0 2.5 3.0 3.5

Ny produkt

30.44 kr

46.88 kr

-36%

Taggar:

multi fokus progressiva läsglasögon kvinnor, polariserade multifokala läsglasögon, progressiv multifokal läsglasögon stor, progressiv multifokal läsglasögon män kvinnor, ram progressiv multifokal läsglasögon kvinnor, multifokala läsglasögon i metall, len progressiv multifokal läsglasögon, multifokala läsglasögon vintage, progressiv multifokal läsglasögon damer, multifokala läsglasögon, solglasögon

Anti-blå Ljus Progressiv Multifokal läsglasögon Kvinnor Män Klassisk Dator Presbyopic Glasögon 1.0 1.5 2.0 2.5 3.0 3.5

100% Helt Ny,Hög Kvalitet!

Stil: Enkel och Snygg

Typ: Läsglasögon

Material: Anti Blått Ljus Lins

Styrkan Finns: +1.00/+1.50/+2.00/+2.50/+3.00/+3.50

Färg: Svart, Lila, Brun

Ram Bredd: 13,5 cm/5.3 tum

Lins Bredd: 5,2 cm/2,0-tums

Lins Höjd: 3.8 cm/1,5 tum

Bron Bredd: 2,2 cm/0.9 tum

Templet Längd: 14cm/5.5 tum

Antal: 1ST läsglasögon

Vad är Progressiva Multifocus läsglasögon?

Asymptotiska multifokala glas är den övre optiska området för det objektiv som används för att leta länge och lägre optiska området som används för att titta nära.Graden av mitten gradvis förändring, som används för att titta på det mellanliggande området.De flesta människor bär progressiv multifokal glasögon behöver ca en vecka av anpassning, men den anpassningsperiod som varierar från person till person, gå långsammare när du känner dig yr.När du går ner för trapporna, vänligen sänka dina glasögon och använda det övre området.Du ska känna dig trygg och bekväm.

Funktioner:

1. Full frame läsglasögon, lätt bekväm och ingen press att bära glasögon.Intelligent progressiv multifokal lins som är lämpliga för läsning och tittar på avlägsna objekt, utan ofta plocka .Perfekt för att läsa och offentlig avstånd visning.Blockera 90% av de skadliga blå ljuset, för att skydda ögat hälsa.

2. Anti Blått Ljus Lins - Minska ögontrötthet och huvudvärk, njuta av din digitala gång, utan att oroa dig för ögat trötthet, dimsyn och huvudvärk.Förbättra bättre sömn, ge hela dagen skydd.Blått ljus blockering, väktare din hälsa.Perfekt för att titta på TV, använda dator och så vidare.Du kommer inte att bli trött efter behandlingen för en lång tid.

3. Transparent Lins - Transparenta linser är inte lätt att bli kliad.Templet med fast och flexibel, utmärkt seghet, lätt, och att göra dessa läsglasögon inte lätt att bli kliad.För att underlätta din närläsning tryck.Glasen är designade för att lämplig för olika ansiktsform.Låg färg skillnaden,att ge dig bra visuell upplevelse,stöttålig ,icke-ömtåliga och vattentät, damm gratis och lätt att rengöra,säkra att använda.

Paket Ingår: 1 * läsglasögon utan Glasögon Fall

Observera:

1. Det är 2-3% skillnad enligt manuell mätning.Vänligen kontrollera storleken noga innan du köper objektet.

2. Vänligen observera att viss färgskillnad kan godtas på grund av att ljus och tv.

3. Om du behöver mer, vänligen kontakta oss och vi kommer att ge dig en rabatt.

Stil 3 Presbyopi Glasögon
Stil 1 Översynthet Diopter Glasögon
Linser Färg Klart
Stil Glasögon
Kön MÄN
Stil 2 Läsglasögon
Objekttyp Glasögon
Varumärke gootrades
Glasögon Typ Läsglasögon

Liknande produkter