Skrivhuvud Ersättning för Zebra ZD410

Ny produkt

189.71 kr

Taggar:

DX4 Huvud, dolda spion kamera, skm, batteri mic, digi sm110, 2k tablett, mantad, zebra zm400, cameo smycken, huvud termisk

(Vi tillhandahåller andra tillbehör till denna modell, som kan hittas i vår butik om det behövs!)

Vi har fokuserat på PDA delar till 20 år

Om kvalitetskontroll: Vår kvalitetskontroll personal successivt kommer att utföra 100% kontroll och provning före leverans för att säkerställa att kunderna får kvalitet.

Om du vill beställa i bulk, vänligen kontakta oss och be om en offert, vi kommer att förse dig med bästa pris.

Vi försöker vårt bästa för att hjälpa dig att få ut de delar du behöver, och alltid göra våra partners är nöjda med den mängd och pris de vill.Vårt mål är att tillhandahålla produkter av hög kvalitet och lösa kundservice problem.

Leveranstid: 1-3 arbetsdagar, leverans från Kina

Tips: Alla produkter som säljs i vår butik är garanterad hög kvalitet.Använder fel produkter kan orsaka oöverskådliga skador på din utrustning.Om du har några frågor, vänligen kontakta oss i tid.

?

om oss

Du inte bråttom att lämna din kommentar, eftersom dina positiva kommentarer är mycket viktiga för oss.Om du har några frågor, vänligen tveka inte att kontakta oss, vi kommer att arbeta hårt för att se till att tillfredsställelse av varje anpassad produkt är 100%.Vi kommer att göra vårt bästa för att hjälpa dig att lösa problemet.Vänligen kontakta oss via eBay eller e-post.

Dock, på grund av tidsskillnaden, vi kommer att besvara alla dina e-post så snart som möjligt, inom 24 timmar.

Tack för ditt köp.Om du är nöjd med våra produkter, vänligen ge oss 5-stjärniga beröm.

Varumärke GIAUSA
Modell Nummer zd410
Ursprung KN-nr(Ursprung)

Liknande produkter