Helt Omgiven Särskilda Fot Pad För Porsche Cayenne 2011 2012 -2017 5Seat Bil Vattentät halkfria Golv Matta TPE Tillbehör

Ny produkt

538.77 kr

1 077.53 kr

-50%

Taggar:

Porsche, matta kök, motor porsche 944, boxster, killsire x79, för mat, hyra porsche cayenne coupe, blå bil golvmattor, porsche 981 telefon, mobiltelefon porsche cayman 718

En butik som specialiserat sig på att göra bilen golvmattor

Helt Omgiven Särskilda Fot Pad För Porsche Cayenne 2011-2017 5Seat Bil Vattentät halkfria Golv Matta TPE Tillbehör

Om TPE bil golvmattor: Yta(Gummi och TPE) för Mellersta lagret ( XPE ) Undre lagret ( Polyester ) Färg: Svart Storlek:3,5 MM (tjocklek) för Paketet Lista: 3st / Vikt: 4KG Speciella Funktioner:Inredning&Skydd

Hur Betala?

1.Vi accepterar bara alipay på www.mezzaluna.se, du kan betala med kredit-vagnen, det är inga problem.Som vi vet,alipay gör att du kan skicka betalningen snabbt och säkert online.

Hur man levererar?

Vi bara skickar varan till den adress på www.mezzaluna.se.Vänligen se till att din adress är korrekt och levereras.Om du vill att vi ska skicka en annan adress, var god ändra rätt adress i www.mezzaluna.se innan du betalar.

Om Tullar och Avgifter för Tullklarering

Som vi vet,skall de tullar och tull skatt som skall betalas för varje objekt om objektet öppnas och kontrolleras av tullen i ditt land.Vårt pris inkluderar inte Uppgifter, Värde Skatter, Tullklarering avgifter och andra Avgifter.Dessa laddningar är köpare ansvar.Kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan du lägger beställningen.

Om objektet returnerar till oss på grund av att köparen vägrar att betala dessa avgifter,skulle vi inte skicka det till dig igen, om inte köparen kompletterar dessa avgifter.

Om du vill att vi ska hjälpa dig att minska tull avgift, vänligen kontakta oss och berätta för oss hur mycket värde som ska anges på fakturan.då kommer vi att göra vad du sa.

Hur att spåra?

Vi kommer att erbjuda frakt nummer till dig efter att vi ska skicka varan till dig.du kan spåra denna frakt nummer inom 3-5 arbetsdagar senare i Kina Post webbplats.Det sägs att vi har skickat denna artikel för dig.Du kan också spåra denna frakt nummer i Post webbplats i ditt land när denna artikel har lämnat den kinesiska tullen.Om du upptäcker att du inte kan spåra denna frakt nummer i post-webbsidan för ditt land, kanske posten inte ladda upp den levererar information till webbplats, eller är försenad med att ladda upp,men det är fortfarande frakt nu.Oroa dig inte till någonting.

Hur man tillbaka?

Vi accepterar för att återgå denna post om du inte gillar det när du får det.Men du ska betala fraktkostnaden när du skickar tillbaka det.Vår returadress är skriven på www.mezzaluna.se, så skicka tillbaka varan till vår rätt adress.Om du inte kan hitta, vänligen kontakta oss,så kommer vi att ge dig information om vår adress.

Hur man pengarna tillbaka?

1.Vi återbetalar HELA din betalning med INGEN URSÄKT om du inte kan få denna punkt i slutet.

2.Vi återbetalar HELA din betalning med NÅGON ursäkt om det här alternativet inte är skadad eller trasig i leveransprocessen.

3.Vi återbetalar HELA din betalning med INGEN ursäkt om denna artikel kan inte användas väl, men beskriv varför den inte används samt med foto och video först.

Hur du skicka igen?

Om du inte vill att oss att återbetala din betalning, kan du be oss att skicka dig ett nytt PÅ en GÅNG, det är inga problem.Vi är glada att göra tills du är nöjd.

Om det är svårt för dig att få USD betalning från utlandet,kan du be oss att harmas en ny,då kommer vi att ge dig en ny spårningsnummer.Det är inga problem.

Feedback

Kan du ge oss bra feedback och Full 5-stjärniga om beskrivning,frakt,meddelandet om att du är nöjd.

Om du har några frågor,vänligen kontakta oss PÅ en GÅNG,vi kommer att svara så snart som möjligt efter att vi läst den.

Om du objektet är skadad,trasig och kan inte användas väl,vänligen kontakta oss PÅ en GÅNG, då vi kommer att återbetala din betalning eller skicka ett nytt till dig om du vill.

Varumärke muchkey
Objekttyp Mats & Mattor
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Material Typ PVC
Fyllning Syntetisk Fiber
Modell Namn 248925
Artikel Vikt 4kg

Liknande produkter