Fri frakt ursprungliga test för TCL INV40N14A/B SSI_ 400_14A01 ssi400 screenLTA400HA07 ursprungliga Högt tryck plattan

Ny produkt

135.50 kr

Taggar:

windos 10 pro-nyckel, tcl maskinen styrelsen, rev01, lcd-powertip, pc-moderkort, guld huvudbonad, anritsu, mp277, asxmov, universum si kontroll

köparen måste läsa!!!

Vänligen notera:

1:Beskrivning innan du köper, var noga med att läsa rubriken, se till att styrelsen modeller och maskinen modeller, om inte säker på, har rätt att köpa produkten inte matchar arbete, detta är ett ansvar som köpare, vi är inte ansvarig för, vi kan acceptera retur av varor, men vi kommer inte att bära transport kostnad, om du inte förstår problemet, kan du alltid skicka e-post till oss, kommer vi att svara på ditt mail, tack!

2.Dessa produkter används, på kretskortet utan några brutna,vi kommer att testa det innan vi skickade ,

3. Alla produkter har testats före leverans.Om produkten är trasig vid leverans, kontakta oss direkt när du mottagit det.

4: öppna inte en tvist eftersom produkten är gamla.Vi har en detaljerad beskrivning.Om du inte kan acceptera det, ska du inte göra det för, och inte orsakar onödiga tvister.Tack!

5:som en Del av produkten är ny och original, i fall av varulager har nya lager, vi kommer att skicka alla nya produkter, om det är fråga om nya lager slutsåld, kommer vi skickar den gamla produkter, men alla produkter är noga testade innan du skickar, så oroa dig inte!hoppas du kan förstå!

6: Alla produkter har en tre månaders garanti period om man har någon kvalitet problem, kan du kontakta oss ,vi kan byta varor och underhåll, Om du inte är nöjd, Vi gör vårt bästa för att tillfredsställa dig utan förlust.aldrig oroa dig

Ursprung KN-nr(Ursprung)
Varumärke Henrylian
Typ Embedded Industrial Moderkort

Liknande produkter