LUCKYYJ Integritet Fönstret Film Frostat Dekorativa Fönster Klistermärke Nej-Lim Statisk hålla Fast Glas Film Anti-UV självhäftande Vinyl Film

Ny produkt

32.43 kr

45.08 kr

-29%

Taggar:

signatur fönsterfilm, för glas klistermärke, hologram självhäftande vinyl, glas klistermärke fönster, folie frostat fönster klistermärke, blommig frostad fönsterfilm, värmeöverföring vinyl siser, frostat integritet telefon, glas vinyl fönster, filmen fönster

LUCKYYJ fönsterfilm använda lim-fritt material, lätt att installera, och ger avskildhet och dekorera samtidigt som släpper in mycket ljus.Under tiden, LUCKYYJ fönster filmen kommer att blockera 96% av UV-Strålar,skydda din hud och möbler.Sekretess Effekt för Olika DistanceThis frostad fönsterfilm kommer att ge dig ett bra privatliv.Rekommenderas starkt för total avskildhet som behövs plats, till exempel ett badrum, tvättrum eller sovrum.Du kommer att älska att ha ett DIY med det för att dekorera ditt kök, vardagsrum och ytterdörrar etc.Låt oss gå att klä upp dig för windows!

Säkerhet

Alla material i LUCKYYJ fönsterfilmer är ICKE-TOXISKA och fri från föroreningar.

Återanvändbara

Self-klistermärke (Utan lim), design gör fönstret film återanvändbara.Hålla glaset rent.

Reputably

Utmärkt konsistens ger dig avskildhet och skönhet på samma gång.

Tips för Installation:

En ren och slät glasyta utan damm, fibrer eller någon form av struktur behövs.Den transparenta underlag film måste skäras av.Annars, filmen kommer att falla av när vattnet är torr.(Viktiga steg) Spraya rikligt med vatten jämnt på fönstret medan du installerar window film.Klistra in filmen lite i taget i stället för att klistra in allt på en gång.(Förhindrar generering av stora bubblor) Gäller inte fönsterkarmen(1-2mm pitch).Skär av alltför höga kanter efter ansökan om det behövs.Filmen kan vara lite tufft och dess självhäftande effekt kommer att påverkas i vinter.Lösning: använd en hårtork eller varmt vatten för att mjuka det. ( Värmebeständighet är under 176℉).

Instruktioner För Installation:

1. Mät ytan och skär filmen.Lämna en extra tum marginal på varje sida för en enkel justering. 2. Rengör ytan noggrant och se till att ytan är ren nog utan att någon damm. 3. Avlägsna skyddsplasten på den transparenta underlag film från fönstret film. (Mycket Viktigt!!!!!) 4. Spraya en hel del vatten, eller tvål och vatten både på den SLÄTA sidan av fönstret film och fönster och sedan installera fönster filmen på fönstret. 5. Använd mjuk trasa eller gummiskrapa och torka filmen fram och tillbaka för att se till att bubblor och vatten har tagits bort helt. 6. Trimma bort marginaler, använd en trasa för att platta ut filmen.Här kan du gå!

Hur att Hitta och avlägsna skyddsplasten på den Tydliga Stöd Film:

Steg 1 - Kontakta våt ett fönster filmen hörn och använda fingrarna för att vrida den ett tag för att lossa den bifogade mellan fönstret film och tydligt stöd film; Steg 2 - lägg en klibbig tejp till sidan av tydliga stöd film corner (vi har även fäst en liten tejp på varje rulle av fönsterfilm för din bekvämlighet), och tryck sedan på det för en effektiv fastsättning; Steg 3 - Och då du har möjlighet att separat tydliga stöd film från fönstret film enkelt.

Typ Glas Filmer
Material PVC
Har Statisk Klamra
Funktion Värmeisolering
Modell Nummer C013
Varumärke LUCKYYJ
Ytbehandling Målat

Liknande produkter