MERALL Justerbar Skolios Hållning Corrector Spinal Extra Ortoser För Tillbaka den Postoperativa Återhämtningen Vuxna Hälso-och Sjukvård

Ny produkt

848.89 kr

1 732.38 kr

-51%

Taggar:

dölja, corrector postur, för hälso-och, justerbar hållning corrector, kinesiologi knä, stöd för ryggen, hhh, corrector hållning vibrationer, män hållning, eyedrop

MERALL Justerbar Skolios Hållning Corrector Spinal Extra Ortoser För Tillbaka den Postoperativa Återhämtningen Vuxna Hälso-och Sjukvård

Klädd i metod 1.Justera höjden på skenan enligt höjd av patienten, och skruva loss fästskruven för att ersätta skruv hål. 2.Knyt upp alla remmar och placera konsolen på sidan av kroppen 3.Fixa midjan remmar och bröstet remmar separat och justera täthet. 4.Tryck och håll på justeringsknappen för att justera upp och ner position av korrigerande rem så att korrigerande tryckplatta som är på den högsta punkten av sidan utstick. 5. Justera axelremmen och fixa det .Underhåll och skötsel rengöring metod 1. Tvätta med ett neutralt rengöringsmedel och vatten i en handtvätt. 2. Förvaras i ett svalt och undvik exponering för solljus. 3. Använd inte tvättmaskinen för att tvätta, torka, torka ren, eller använda blekmedel. 4. Den plast torkas ren med en våt handduk.Lagring Förvara i rumstemperatur i en torr plats.Försiktighetsåtgärder 1. Det är rekommenderat att använda den under ledning av en läkare. 2. När du bär, bör det inte vara för hårt eller för löst.Om det finns något obehag bör du sluta använda det. 3. Barn måste användas under överinseende av en vuxen.

Meddelande:

Vänligen läs följande instruktioner noga, det är mycket viktigt!

Lämplig för:

1.Liten laterala skolios (ryggraden lateral krökning är 10°-30°), korrigerande balans, förebyggande av allvarliga utvecklingen av lateral deformation.

2.Efter skolios reparation kirurgi, konsolidering av postoperativa effekt,förhindra postoperativa negativa förändringar.

Tips:

I ett tidigt skede av ben tillväxt, ortoser behöver för att bäras 24 timmar (inklusive sovande tid) i princip.Dock, med undantag för bad, att de bör bevaras för ungefär 23 timmar Efter att ben slutar växa, behöver du bara bära ortos på natten och fortsätta att använda den under flera år för att bibehålla den korrigerande effekt.

* Den här produkten är oanvändbar för ringaren.Om du har några frågor om detta, vänligen kontakta oss.

Kontraindikationer:

1. De flesta medfödd skolios tandställning har dålig terapeutiska effekter.

2. När vinkeln av juvenil skolios överstiger 40 grader, den är inte lämplig för behandling.

3. Vid behandling av stag, skolios snabbt går mer än 5 grader per år.Det har visat sig att bygeln är ogiltigt och bör behandlas kirurgiskt.

Anledningen till valet:

1.Lätt, enkel att bära och lätt att tvätta.

2.Korrekt, behandling, stöd, och stöd tillbaka problem med Modetro Sport Hållning Corrector: dålig hållning, nacke eller skuldra, ryggont, Benskörhet, Skolios, Kyfos, nedsjunkna axlar, och sjunka.

3.Korrekt hållning - en God hållning är/'t bara en omröstning om förtroendet för det's också viktigt att dina långsiktiga spinal stabilisering.Den Modetro Sport räta upp hållningen stöd bekvämt drar axlarna bakåt för att träna din spinal justering för hållning förbättring över tid när det används på rätt sätt.Om du sitter hela dagen på jobbet eller kontor, du risken för permanenta skador på din rygg utan spinal omläggningen.Träna din arbetsställning med detta slöfock lösning för att förbättra din totala ryggrad.

4.kroppen omforma - hållning corrector ger dig ett starkt stöd för din rygg och midja shoudler, det/är mycket lämplig för både ungdom och vuxna för att förhindra ringaren

Storlek:

STORLEK HÖJD "Medium" och "mer än 125cm/4.10' /tall

Fördel Justerbar
nyckel 1 Aluminium support bar
Modell Nummer Skolios Hållning Corrector
knapp 2 Lätt att Bära
Objekttyp Hängslen & Stöd
Lämplig Skolios, Spinal problem publiken, Postoperativ Återhämtning
nyckel 3 Flexibel
Har Korrigerande ryggraden
Varumärke MERALL
Material Kompositmaterial
färg svart
Storlek Medium
Användning Hållning korrigering, Ben-och sjukvård
Effekt Bra andningsförmåga

Liknande produkter