Hunthouse rondu jerkbait fiske lure stickbait sjunkande 122mm 73g noeby för snappers GT ursprung krok

Ny produkt

54.11 kr

77.33 kr

-31%

Taggar:

hunt house locka, hund x, gt klistermärke, jerkbait locka, gt locka, gt popper, tsurinoya lura stickbait, lura stickbait, redwolf, havet lura noeby

Hunt House Rekrytering

För att låta mer fiske sportfiskare runt om i världen använder Hunt House produkter, Hunt House skickar nu en rekrytering: Om du har en egen Facebook-grupp, youtube-kanal, ins, blogg etc. Vänligen kontakta oss, kommer vi att skicka från tid till annan, Gratis prover för dig

Retur och Återbetalning

Du har 7 dagar på dig att kontakta oss och 30 dagar på dig att returnera den från den dag den kom in.Om det här alternativet är i din ägo mer än 7 dagar, anses som används och vi kommer inte att fråga dig en återbetalning eller utbyte, Det finns inga undantag!Frakt kostnad präglas av både säljaren och köparen i hälften.

Alla returnerade varor måste vara i original förpackning, och du måste förse oss med frakt tracking nummer, specifika orsaken till returen, och din information.

Vi kommer att återbetala din fullständiga vinnande bud belopp, vid mottagandet av varan i sitt ursprungliga skick och förpackningar med alla komponenter och accessorics ingår, efter att både köparen och säljaren avbryta transaktionen från www.mezzaluna.se.Eller du kan välja att ha en ersättare.

Vi kommer att stå för alla kostnader för frakt om produkterna är inte som utlovat.

Vikt 73g
färg 7 färger
Kategori LURA
Dykning Sjunka
Krok URSPRUNG krok
Längd 122mm
Modell Nummer LW508
Läge Ocean Rock Fshing
Typ Rondu jerkbait
Paket PET-BOX
Material ABS
Varumärke hunt house

Liknande produkter