Vargen Logo Mens Vintage Dragkedja Och Snap Äkta Läder Kort Hållare För Mynt Plånbok Väska -Hög Kvalitet

Ny produkt

143.63 kr

Taggar:

jaguar nyckelhållare, dragon män plånbok, mode varg, vargen jubileumsmynt, mynt varg, snap purse, armband väska, vargen mynt, blå plånbok, lyx för kvinnor plånbok

RM15425529666872366

Desccription

Plånbok i Läder Plånbok Material: Äkta oxläder Huvudsakliga Färg: Brun vikt:Ca 4.59 oz (130.0 g) storlek :Ca 4.37 "x 3.46" (11 cm x 9,3 cm )

FRAKT

Alla objekt är fria leverans

frakt till oss genom att epacket 7-14 dagar

frakt till annat land av Kina Postar eller Hongkong Efter 14-21 dagar

ange den adress där du

kan tecken för det (Inte postbox adress) och ange din

Telefon Nummer , är det mycket viktigt för leverans.

Returrätt

vi vill att du är nöjd med ditt köp, men vi förstår att ibland kan du inte vara nöjd med köpet du har gjort den punkt som kanske inte passar eller att du helt enkelt ändra ditt sinne.Av denna anledning har vi en enkel krångel Utbyte, Återbetalning och kreditpolicy:

Kontakta oss via E-post och vi kommer att göra lämpliga arrangemang för dig.Alla förfrågningar besvaras inom 24 timmar.

Item(s) måste returneras i ursprunglig skick som vi skickade till dig.Återgå fraktkostnader kommer att vara köparens ansvar.

Om en negativ återkoppling är publicerat innan ett försök att lösa problemet kommer vi förbehåller oss rätten att acceptera den negativa feedback som slutlig lösning på den frågan och en avkastning kommer inte längre att accepteras.

Om köparen misstolkat vår post beskrivning före budgivning, så att objektet är otjänligt, kan vi inte erbjuda utbyte.

Feedback

Vi uppskattar din verksamhet och hoppas att du har en mycket trevlig upplevelse.Din positiva feedback är mycket viktigt för oss och vi kommer automatiskt att lämna positiv feedback tillbaka.Dock, om du har någon fråga, kontakta oss och låt oss lösa det tillsammans.

FQA:

Q: Kommer du att ge kombinerad frakt?

A: Ja, om du behöver kombinerad frakt , snälla berätta för oss inom 2 timmar efter att du har för andra objekt.Alla objekt är fria leverans (Via Internationell Standard Flygpost.),så vi kan inte erbjuda någon annan rabatt.

Q: Posten ingår presentförpackning?

A: Ja, vi kommer att packa objektet i en presentförpackning (Slumpmässig stil).

Q: Kan jag returnera produkter som jag inte är nöjd?

A: Ja, men det bör köparen betalar returfrakten avgift.Vi bara tillbaka pengarna för varje produkt tillbaka och frakt avgifter återbetalas inte.

Q: När får jag produkten efter min betalning?

A: Våra företag levererar normalt paket Via Internationell Standard Flygpost.Tid beräknad leverans till U. S. kommer att vara 7-15 arbetsdagar, och att Europa kommer att vara 15-30business dagar, och 15-45 arbetsdagar Asiatiska regioner, och 25-45 arbetsdagar till andra områden.

Q: Kan kunden få koncession på priset?

A: Nej, priset är det lägsta för att garantera bästa kvalitet som vi kan erbjuda.Så ingen annan rabatt med undantag för den förmånsbehandling som nämns på denna web-sida.

Q: När kommer du börja behandla alla order efter att du har fått full betalning?

A: Normalt, vi kommer att behandla alla beställningar inom två dagar efter att vi erhållit full betalning.Alla beställningar som görs på lördagar och söndagar eller traditionell Kinesiska helgdagar kommer att bli försenad till vara behandlas inom 2-3 arbetsdagar efter att alla ovanstående helgdagar.

Q: Hur i kontakt med oss?

A: är du välkommen att kontakta oss med alla frågor och problem via vår e-postmeddelande, vi får normalt svar inom 24 timmar .

Interiör Foto Hållare
Typ Av Mönster Djurtryck
Punkt Höjd 9.3
Varumärke XTOM2013
Objekttyp plånbok
Materialsammansättning Läder
Stängning Typ Ingen Dragkedja
Huvudsakliga Material Äkta Läder
Plånbok Längd Kort
Plånböcker Standard Plånböcker
Modell Nummer UU25
Artikel Längd 11
Kön MÄN
Stil Mode

Liknande produkter