Kvalitet Populära färgade geometriska kudde Europa Vintage soffdynorna hem dekorativa kuddar 45x45cm bomull lakan örngott

Ny produkt

28.91 kr

57.82 kr

-50%

Taggar:

l-soffa kudde, pilows dekoration, kudde rep, dekorativa velour örngott, stol puff, inredning kudde, bike gel-kudde, stol cusion, allmänna bil sittdyna, täcker de dekorativa kuddar till soffa

Specifikation:

Material: Bomull, linne

Storlek (ca.): 45cm x 45cm

Typ: Örngott

Stil: Mode, Casual,Söt

Funktioner: Heminredning, Kasta Kudde, Plädar Design

Ett utmärkt val för din heminredning.

Bekväma hand känsla, slitstarka och tvättbara.

Hög kvalitet tyg och fina utförande.

Utformad med dragkedja för enkel tvätt.

Lätt att matcha din säng, bil, soffa och stolar.

Paket Ingår:

1 x Örngott (kärnan ingår inte)

Vänligen Notera:

Vänligen tillåta mindre fel på grund av manuell mätning.

På grund av skillnaden mellan olika skärmar, bilden kanske inte återspeglar den faktiska färgen på objektet.

Om du har fått dina nöjda post, ber vi dig ge mig 100% perfekt 5 stjärnor betyg för våra produkter och service.Jag kommer att vara uppskattat.Om du inte är nöjd med ditt inköp av någon anledning, kontakta oss innan du lämna negativ feedback eller göra detaljerade betyg .Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet och lämnar du en trevlig shopping här.Tack!Jag tror att bra kommunikation kan lösa alla problem och ge oss bra vänskap.

Se till att dina adress-och postnummer noggrant innan du betalar.Vi förbehåller oss rätten att debitera fraktavgift igen för returnerade varor på grund av obeställbara fel adress.

Vi behöver 2-10 arbetsdagar för att behandla din order enligt våra många beställningar varje dag.Snälla förstå förseningar på grund av semester.

Vi kan inte kontrollera den transport som det hanteras av 3: e part,men vi skulle skicka paketet ut vid första tillfället.Importtullar, skatter och andra avgifter ingår inte i priset på artikeln eller fraktkostnad.Det laddningar är köpare ansvar.Pls kontrollera med ditt lands tullkontor för att bestämma vad dessa merkostnader kommer att vara innan budgivning eller köpa.Tullavgifter debiteras normalt av rederiet eller samlas in när du plocka upp objekt.Dessa avgifter är inte ytterligare fraktkostnader.

Om du fått en felaktig vara, kunden har upp till 7 dagar från mottagandet för att begäran om återbetalning eller utbyte till en ny.

Om du mottagit fel vara, måste varan returneras i sitt ursprungliga och i oanvänt skick & måste också vara i sitt ursprungliga låda och förpackning.

Vi tillåter inte berättigar till exportbidrag eller utbyte på grund av förändring i åtanke.Läs igenom hela beskrivningen som en guide innan du lägger ett bud.När alla steg har tagits för att se till att vi skickar ut rätt objekt, det kommer att finnas tillfällen när du tar emot objekt som skiljer sig från den beskrivning.I sådana fall ber vi dig att kontakta oss omedelbart så att vi kan rätta till situationen.Din tillfredsställelse är viktig för oss och vi värdesätter din verksamhet.

Technics Nonwoven
Varumärke YOUNMLEY
Användning Soffa,Säng
Modell Nummer QX
mönster TRYCKT
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Åldersgrupp Vuxna
Artikel Kuddfodral
Fyllning INGEN
Typ Av Mönster GEOMETRISKA
Formen Torget
Manufactory YOUNMLEY
Har Minne
Typ Cusion
Uppvärmning Metod INGEN
Stil Europa
Storlek 45x45cm
Demontera och Tvätta Avtagbara och Tvättbara
Material Bomull, linne

Liknande produkter