Geertop 4-Pack Metall Tält Insatser Tunga Camping Insatser 11 tum Lång Marken Insatser för Camping Tält Regnet Presenning Utomhus

Ny produkt

135.41 kr

Taggar:

peg tält, heavy duty peg, eureka bivy tält, tunga nail clipper, marken insats, camp utomhus tält, naturehike tält naglar, 1person tent, tarp, tarp-tält

Produkt Beskrivning:

Dessa lätta TUNGA TÄLT INSATSER är perfekt för:

Svårt grunder, bland annat gräs, stenig terräng, snö på marken eller andra.För stora tält, presenningar eller vindskydd när det blåser där du behöver för maximal penetration och som innehar makten.

Punkten:

➤ Ultra-starka & Heavy-duty Tält Peggar:Konstruerade med premium-7A04 aluminium, våra tält peggar är utmärkt resistenta mot böjning och nötning. 8mm tjocklek göra det tunga och inte lätt deformerade.Kombinerad styrka med överlägsen hållbarhet, att de kan användas under en lång tid.

➤ Vass Spets och Mångsidig Toppar: Med vass spets, du kan sätta in dessa pinnar djupt in i olika jordtyper enkelt och snabbt.Toppen är utformad för bekväm att använda: loop för att förankra guylines och krok för att dra ut pinnen.

➤ Stor hållkraft: Våra pinnar är tillräckligt långa för att fixa ordentligt i marken.De kan säkra din utomhus redskap vid dåligt väder som starka vindar eller regnstorm.

➤ Multi-purpose Insatser: Våra pinnar är lämpligt för att rätta till tält, tarp, solen skydd, stort kapell, etc.De kan dessutom användas som tillfälliga marken ankare för husdjur spela i din trädgård.

➤ Bärbar och Praktisk Design: Dessa insatser är stark men ultralight.De är så lätta att du inte kommer att känna dem på din ryggsäck medan vandring.De kan tvättas med vatten eller torkas av med en trasa, och färgen inte kommer att blekna med tiden, att göra din resa mer bekväm.Lätt att städa, packa och gå!

Specifikationer:

Material av tält peg: 7A04 Aluminium

Material av krok och ring: stål av Hög kvalitet

Punkt mått: 11 x 0,3 i (LxD)

Artikel vikt: 9.24 oz (varje peg väger 2.29 oz)

Pack mått: 13,8 x 0,8 x 4,8

Pack vikt: 11.7 oz

Package Lista:

4 x aluminium tält peggar (samma färg)

Beställningar som behandlats tid efter det att betalning kontroll.Kollinummer skickas ut till alla kunder på paketsändningar.För frakt till Ryssland och Europa är vår standard fraktmetod hänvisar till Ekonomin Inlägg.Det kommer att ta 20-25 arbetsdagar för leverans.Vi skickar bara till bekräftad för adresser.Din beställning adress MÅSTE MATCHA din leveransadress.Vi kommer att delievery varor av Kina post,PostNL-post,Singapore Post,etc andra postmail,och om inte särskilt påpekade,att vi kommer att välja den bästa enligt din adress.Det brukar takes15~35days att nå dig där,men det har vi inte garantera exakt delievery tid på din shippments,på grund av att diffferences i egen clearing gånger i enskilda länder,vilket kan påverka hur snabbt ditt paket kommer att vara besiktigad och godkänd.Observera att köpare är ansvarig för ditt lokala anpassad avgifter och skatter.Vi har också ett Lager i tyskland, STORBRITANNIEN och U. S. A. Om du vill få denna post i en vecka, är du välkommen att kontakta oss för att uppgradera frakt.Vi erbjuder även www.mezzaluna.se Standard Leverans till våra kunder.www.mezzaluna.se Standard Frakt garanti för att skydda sjöfarten problem för både köpare och säljare.TJÄNSTEN TRANSIT TID tillhandahålls av transportören och utesluter helger och helgdagar.Leveranstider kan variera, särskilt under semesterperioden.Naturligtvis, om du inte har fått din försändelse inom 30 dagar från betalning, bara välkommen att kontakta oss.Vi kommer att följa sändningen och komma tillbaka till dig så snart som möjligt med ett svar.Vårt mål är att kunden är nöjd!På grund av beståndens status och tid skillnader, vi kommer att välja att skicka ditt objekt från vår första tillgängliga lager för snabb leverans.

Tillbaka:

Problemet

Avkastning "på Y eller N"

Ersätt "Y eller N"

Giltig

Bevis

Fraktkostnad

Kommentar

Kvalitet

Y

Y

14 dagar

Fotografier eller Video

Säljare

Inga konstgjorda Skador,Komplett paket

Fel vara

Y

Y

14 dagar

Fotografier eller Video

Säljare

Varor i fint skick, Komplett paket

Utseende

Y

Y

14 dagar

Inga

Köpare

Varor i fint skick, Komplett paket

Ogillar

Y

Y

14 dagar

Inga

Köpare

Varor i fint skick, Komplett paket Garanti: Alla objekt Levereras med Grundläggande 2 Månad Säljare om Garanti,om varan är defekt i 2 månader,Vi kommer att erbjuda ersättning utan extra Laddare(inklusive fraktkostnad)Efter att vi fått den Defekta varan.Om produkten är Defekt efter 2 Månaders,Köpare kan fortfarande skicka tillbaka det,Vi kommer att kontakta leverantören eller Fabriken för Garanti.Köpare Kanske Måste betala fraktkostnaden För att skicka den utbytta delen.

Vi upprätthålla en hög standard av förträfflighet och strävar efter 100% nöjda kunder!Återkoppling är mycket viktig för vår butik.Om det är några problem, Vi hoppas att du kan kontakta oss omedelbart INNAN du ger oss en neutral eller negativ feedback, så att vi kan ta itu med dina problem på en gång för att göra dig nöjd, tack för din förståelse!Det är omöjligt att ta upp frågor om vi inte vet om dem!

Varumärke GeerTop
Typ 3 - 4 Personer Tält
Sku röd A-AC010 röd
sku blå A-AC010 blå
Ursprung KN-nr(Ursprung)
SKU Golden A-AC010 golden
Tillbehör Typ Tält Spik

Liknande produkter