FivePears Pneumatiska Stort Vridmoment Luft Skruvmejsel 10H Professionell Pneumatiska Verktyg 3310 med Positiva Inversion Hastighet Justering

Ny produkt

592.24 kr

1 161.18 kr

-49%

Taggar:

6 tums air sander, justerbar pneumatiska vridmoment, ac pump, inverkan pneumatiska skiftnyckel, gator grip, pneumatiska däck ventil, 6 tums sander, vvs-och kylanläggningar, pneumatisk gas, Reparation verktyg

FivePears stort vridmoment Pneumatiska Luft Skruvmejsel luft verktyg 10H pneumatiska verktyg elverktyg fri frakt Professionell nivå 3310

(paket till Ryssland eller Australien,är du välkommen att välja Säljarens fraktsätt, vi kommer att skicka det genom Särskild linje, som definitivt kan spåras.)

Obs: färgerna är random

Real Display

De flesta länder är GRATIS FRAKT av Kina Postar flygpost, När vi skickar de punkter vi kommer att ge dig spårningsnummer.

I allmänhet har de kunder från Europa, Nordamerika och Asien kan få produkter inom 30 dagar.

Kunder från Sydamerika, som Argentina och Brasilien kan få produkter inom 40 dagar.

Ryssland: s kunder kan få varan inom 60 dagar, om någon olycka hänt, Det kanske tar mer än 60 dagar, Vänligen vänta tålmodigt.Tack.

( Ryssland utländska lager leverans tid på 15-30 dagar. )

(Om du väljer DHL men din adress är böter som avlägsna områden med DHL, vi har att skicka paket med Fedex, UPS, TNT, EMS eller China Post i stället, utan att någon extra avgift eller rätt till återbetalning.)

Om du vill välja ett annat transportmedel, vänligen kontakta oss.

På grund av vissa oklarheter i internationell logistik (Internet informationslogistik uppdateringar långsamt), och gjorde att varor inte kommer fram inom angiven tid, du behöver inte oroa dig !

Vi kommer att försöka att övervaka logistik, men du förstår att vi inte logistikföretag, vi säkerställa att vår produkt kvalitet är ok!

Naturligtvis kommer vi att ordna en pålitlig logistik för transport, detta är vårt ansvar!

(Semester eller alieapress plattform verksamhet, kan resultera i långsam uppdatering av logistik information, långsam frakt av varor), och försök att förstå!

De flesta av våra logistik-information kan följas,Ibland skulle det bli längre på grund av det dåliga vädret, ett slöseri av tid i tullklarering.Därmed vänligen vänta tålmodigt när du inte får din vara i tid.

Om du inte får varan inom 60 dagar, vänligen kontakta oss, och sedan kommer jag att hjälpa dig att spåra det.

Du kan lita på köpet!www.mezzaluna.se kommer att garantera din transaktion.Bara efter din bekräftelse har tagit Emot varan, www.mezzaluna.se kommer att betala till säljarna.

Köpare själv-hjälp :

OBS: RU

På grund av den nya politiken för den ryska Tullen, vi är väldigt ledsna för det besvär som orsakats till dig!Men vi kan inte ändra beslut av tullen.

Ursäkta för besväret!

Problem att dina saker är i huvudsak följande:

Ditt paket tullklarering i Ryssland, främst för att paketet anlände i Ryssland av logistikbranschen genom SMS och telefon kontakt, bifoga relevanta krigsmateriel information.

Vänligen ta emot information med kurir företag för att tillhandahålla aktuell och korrekt personliga pass informations-och skatte-ID.Ryssland Tull New Deal instruktioner kan hänvisa till länken:

Din personliga skatt antalet är oklart och kan höras via följande länk:

Ditt telefonnummer är mycket viktigt, logistik leverantörer kommer att skicka meddelanden till dig via SMS, se till att köparen tillhandahåller personliga telefonnummer är korrekt!

Verkligen ledsen för besväret!

Om du har några problem,vänligen kontakta oss,vi svarar inom 24 timmar.

Om du är nöjd med våra produkter, vänligen lämna ett 5 - stjärnigt med Bild betyg och dela den med dina vänner.

Din bra återkoppling är mycket viktig för oss, vi kommer att producera bättre produkter och bra tjänster för dig av eld!

Tack för ditt stöd.Ser fram emot ditt nästa besök.

Max Vridmoment 200Nm
Varumärke FivePears
Genomsnittlig Luft Förbrukning 3Cfm
Storlek 22.5cm*6.5cm*5cm
Obelastad Hastighet 10500
Modell Nummer WYL3310
DIY Leveranser Metallbearbetning
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Typ Luft Skruvmejsel

Liknande produkter