Dödskallar och Rosor Silikon Formar Skull Tvål Mögel Ben Silikon Tvål Formar Silica Gel Arom Sten Formar Skallar Die Rose PRZY

Ny produkt

87.54 kr

90.25 kr

-4%

Taggar:

män trä-tvål, män blomma tvål, nivea för män tvål, ange män tvål, män doft för tvål, mögel tvål kniv, glad män tvål, silikon ram tvål, skallen mögel tvål, skallen tvål

Välkommen till vår butik för första gången.Vänligt råd: Innan du köper produkter, vänligen kontrollera storleken noga , kan vara att Det Är inte så larage som din bild ,tack.

Dödskallar och Rosor Silikon formar skull tvål mögel ben silikon tvål formar skull silica gel dö steg Doft sten formar skallar ljus mögel

Mögel Material Silikon produkt storlek 8.7*6.6*4cm Tvål vikt 160g Mögel storlek cm Mögel slumpmässig färg arbetstemperatur -40C till 220C

1 .Tvätta innan den första användningen.Vänligen njuta av den mögel i utspädd rengöringsvätska för 10-30 minuter.Använd en mjuk svamp eller mjuk trasa för att rengöra.Använd inte hårda föremål för att undvika repor och skador på mögel .

2. Torka i luften.

3. Fylld smält tvål eller choklad i formen.

4. Väntar på kylning (du kan sätta in den i kylskåp för snabb kylning).

5. Ta ut produkten ur formen.

6. Vanligtvis, mögel arbetstemperatur -40--230 grader celsius .För hög temperatur eller fel att använda sätt kommer att skada mögel eller förkorta mögel med tid.

PRZY Mögel är ett ledande företag specialiserat på att erbjuda en omfattande silikon formar lösningar.Vi är ett av få företag som integrerar sin state-of-state R&D, tillverkning och marknadsföring.Bildas under 2012, det har blivit en av de största silikon mögel tillverkare i Kina.Vi strävar ständigt efter att hjälpa våra partners i över 50 länder att nå sina kreativa och affärsmässiga mål, övergripande lösningar till tvål formar, ljus formar, choklad och bakning formar att göra.

Vi innehar flera patent och registrerade varumärken PRZY.Vår konstnärliga institutionen och produktion line tekniker har mer än ett decennium av erfarenhet av att erbjuda produkter av hög kvalitet till kunder från olika branscher, även expertis i lokalisering och rapid prototyping.Vi tillhandahåller anpassade mögel service enligt kundens idéer eller begrepp.

Vårt företag satsar på en hållbar utveckling av vår planet.Vår vision är att leverera projekt som till sin natur definiera vad det innebär att vara hållbara i fråga om ekonomiska, sociala och miljömässiga resultat.Och vi erkänner att en förbättrad effektivitet i användningen av resurser och minskar miljöpåverkan är viktiga aspekter av att bli mer hållbar.Vi tillämpar principerna för kreativa, engagemang, harmoni i systemet för product life-cycle management, din tillfredsställelse och lycka är vår motivation för att leverera den perfekta tjänster.

Om du har några frågor,vänligen tveka inte att kontakta oss.

Vänligen observera att Frakt Gäller service.

Shiping

1. Vi kommer leverera varor inom 3dagar efter att ha mottagit din betalning.Men om din beställning består av fler än 20st för varje objekt, vänligen kontakta oss för att bekräfta leveransdatum.

2. Gratis frakt för de flesta av de länder som Singapore Post.Vanligtvis, det kommer att ta 10-30 dagar.För vissa särskilda länder, kommer det att ta mer.Vänligen ha tålamod.

3. Vi är inte ansvariga för någon av dina importavgifter och skatter.

4. Om ditt totala ordervärde är mer än US$200, kommer vi skickar varor genom att EMS eller DHL, som är snabbare och säkrare, och tar bara 3-12days.Kontakta oss gärna för att bekräfta om ditt land inte kan levereras.

Returrätt:

1. Vänligen se till att du läsa hela beskrivningen och är överens om att transaktionen innan köp

2. Kolla gärna in din ADRESS noga när behandling för.

3. Alla våra produkter är kontrollerade och packade i gott skick innan leverans.Vi hoppas på att se till att varje kund kommer att ha en bra shopping experiecne i vår butik.

4. Om du inte är nöjd med ditt köp, kan du byta varan.Kontakta oss gärna för att bekräfta.Produkten ska vara i gott skick och väl förpackad.Köparen kommer att vara ansvarig för alla ytterligare fraktkostnad.

5. Din feedback är oerhört viktigt vänligen lämna bra feedback om du är nöjd med våra varor och service.

6. Vänligen kontakta oss innan du lämnar någon negativ feedback eller lämna in någon tvist på webbplatsen.Vi kommer att göra vårt allra bästa för att hjälpa dig att lösa problemet.

Kundservice och feedback:

Om det finns ett problem med din order, vänligen kontakta oss först via e-post eller TradeManager.Vi kommer att arbeta med dig för att lösa problemet.

Vi strävar efter 5-stjärnor i Feedback.Om du har några frågor eller funderingar, vänligen kontakta oss och låt oss veta vad vi kan göra för att göra din upplevelse bättre.Nöjda kunder är vår första prioritet.Vi kommer att lämna positiv feedback för kunder som genomför en transaktion med oss.Vänligen kontakta oss om du inte är 5-stjärnor nöjda med vår service.

Har Miljövänlig
Certifiering FDA
Varumärke PRZY
Sexuellt Suggestiva No
Tårta Verktyg Typ Formar
Obscent Bild No
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Typ Tårta Verktyg
Modell Nummer 54125
Material Silikon

Liknande produkter