För Xiaomi Redmi Not 9 Pro Härdat Glas Film 9D Lim helskärm

Ny produkt

33.51 kr

47.88 kr

-31%

Taggar:

36 12 v dc-omvandlare, 35w ultraljud styrelsen, 2ds xl flicka klistermärken, 30mm cabochon native, 35x450 dental luppar, 1080 13 3 lcd-skärm, 3d-pu läder matta, 2ds xl pokemon påse, 35w street led-ljus

Om Produkten

1. Hög hårdhet.Detta härdat glas i skärmen-film har en hög hårdhet, så det kan hindra sig själv från att repas eller bryts i bitar på ett effektivt och kontinuerligt.Om den är trasig, den härdat glas kommer att bryta i små bitar som inte är vassa, vilket gör det säkrare för användare.

2. High definition.Filmen har en hög ljustransmission.Med hög ljustransmission och låg ljusreflektion, filmen kan förse dig med en högupplöst skärm precis som vanligt.

3. Funktionella.Skärmskydd kan passa din telefon och gör en stor skillnad på att skydda telefonen från repor, fingeravtryck, vatten, olja, damm, stötar, slip och så vidare.När färgas med vatten, jord, lera, olja eller andra bilagor, den kan rengöras utan ansträngning.

4. Slät yta.Även på sidorna av skärmen filmen känns smidigt.

5. Lätt att använda.Det har utmärkt vidhäftning.För att klistra in filmen, det enda du behöver göra är att rensa skärmen noggrant.

6. Tålig.Med bra prestanda, det kan fungera under en lång tid.

Instruktioner För Installation:

1. Använd alkohol och microfiber tyg för att rengöra LCD-skärmen innan montering.

2. Skala skyddande lager av den självhäftande sidan.

3. Försiktigt in glas i skärmen.

4. Tryck på mitten av glas då självhäftande del kommer att spridas över alla delar smidigt.

Varningar:

1. Eftersom detta är ett glas produkt, vänligen notera att kanterna glas är de mest utsatta områdena.

2. När du tar bort för återanvändning, adhesiva egenskaper kan avklinga till en grad där skärmskydd kommer inte att ansluta sig till den enheten.Det rekommenderas inte att väcka glas beskyddare när det är tillämpats.

3. Använder överdriven kraft som du vill installera eller ta bort skärmskyddet kan skada produkten.

Obs: bilderna visas endast i den grundläggande stilen, och den specifika modellen produkter är i huvudsak baserad på de faktiska produkterna har fått!

OEM är Välkomna!vi kan skriva ut skräddarsydda konstverk och logotyp Allmänt Kompatibla med Xiaomi: Redmi Not 9 Pro

Detaljer Leveranstid Anpassad Tull & MOMS 3-7 Arbetsdagar Ja 15-50 Clader Dagar Probabilistisk 15-60 Dagar Probabilistisk 15-60 Dagar Probabilistisk 20-60 Arbetsdagar Probabilistisk 1. Kina Inlägg Vanliga Små Paket Plus, fri frakt, kan endast spåras i Kina, men ingen detalj spåra information i ditt land. 2. När leverans datum kommer att vara slut och man fortfarande inte ta emot ditt paket,kontakta oss och vi kommer att förlänga leveranstiden är 10-25 dagar.Om du fortfarande inte fått ditt paket inom 10 dagar, vänligen kontakta oss. 3. Om du vill ha det registrerade fraktmetod, välj Kina Postar Air Mail, som kostar $2.

1. Vänligen ange video eller bild om våra produkter har kvalitet problem efter att ha fått paket inom 7 dagar.Kan du en dela online-länk. 2. Produkten kan inte fungera bra med kvalitet problem efter att ha fått med 7 dagar.Vi kan erbjuda utbyte eller återbetalning om det är nya produkter.Vi kommer att bära avgift för återvändande.Och avgifter för att skicka tillbaka den till oss kommer att vara köpare. 3. Vi tillhandahåller gratis underhåll för alla produkter [Exklusive tillbehör, gift och Människan bryts (till exempel trasig skärm, uppdatera till ny version av systemet .etc)].Avkastning och tillbaka fraktkostnad betalas av köpare.Observera: inte riva upp kvalitet garanti etikett.Eller vi kommer inte att erbjuda någon garanti service.

1. Varje köpare som ger oss full 5 stjärnor feedback kommer att få $5 kupong (lämna massage i nästa beställning.Inte ansöka till pr-produkter) 2. Om du inte är nöjd med din köp, vänligen ge oss möjlighet att lösa alla problem.vi kommer att göra vårt bästa för att lösa problemet.Hoppas vi har ett långsiktigt samarbete med dig.Obs: Om du gör beställning innebär att du samtycker till dessa ovanstående Meddelanden.Tack.

Kompatibel Telefon Varumärke Xiaomi
Stype Redmi Not 9 Pro Screen Guard,
Varumärke haweel
Material Härdat glas
Edge-to-edge-Täckning Ja
Användning mobiltelefon
Typ Framför Film
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Kompatibel med Xiaomi Redmi Not 9 pro
Har Skyddande film

Liknande produkter