AC-Laddare för 12V OCH 1,5 EN Adapter till Acer Iconia Tab W510 W510P W511 W511P

Ny produkt

198.74 kr

Taggar:

acer iconia w511, 5700xt waterblock, iconia w510, acer w510, w700, acer iconia w510, 50000mah batteri, 145 docka, acer w700 fall, v5-122p

Laddare För Acer Iconia W510 , AC Laddare för 12 v, 1,5 A Strömförsörjning Adapter till Acer Iconia Tab W510 W510P W511 W511P Laptop bärbar Dator—Svart

Uppmärksamhet:

1.Li-Ion-Batteri för Bärbar dator 10,8 V och 11,1 V är i gemensamt bruk.

2.Li-Ion-Batteri för Bärbar dator 14,4 V och 14,8 V är i gemensamt bruk.

Produkt Information:

Det har samma funktioner som den ursprungliga batteri tillverkad av högsta kvalitets celler, utmärkt kvalitet och billigt pris med bästa service.Utvalda med hög prestanda litium-jon-batterier från BAK-och Sydkorea tillverkare.Alla batterier testas för 100% kvalitetskontroll säkerhet.Välj detta utmärkta batteri till din bärbara dator!

Garanti Politiska

1. Våra produkter har 12 månaders garanti.En fullständig återbetalning kan endast ske inom 60 dagar.

2. Om returen beror på misstag av köpare, till exempel, fel köp, inget behov av batterier efter transaktionen, eller andra artificiella skador, returfrakt avgiften bör betalas av köparen.

3. Vi kan inte ta emot om köparen avkastning av er enligt adress på frakt paket.Vi kommer inte att lösa sådana fall och köparen bör ansvara för konsekvenserna.Vänligen kontakta oss innan du returnerar varan.Kontakta oss

1. Vi har alltid försökt att ge bästa service och pålitliga produkter för varje kund,om du är nöjd med våra varor och tjänster, vänligen ge oss 5 stjärnor för att uppmuntra oss att göra bättre och bättre.om du har några tvivel så kan du maila till oss omedelbart.

2. Om du inte är nöjd med våra produkter eller tjänster,tveka inte att kontakta oss innan du lämnar någon feedback eller öppna ett ärende.Negativ feedback kan inte lösa problemet,vi ska lösa detta problem tillsammans och samarbeta med varandra,lita på oss,vi kommer att ge u nöjda lösning.

Produkt och förpackning:

Frakt instruktioner:

Om du vill ha snabbare leverans, vänligen välj EMS eller DHL som transport medel.Det tar ca 5-7 arbetsdagar.Det är lovat att alla produkter som säljs från vår fabrik är 100% helt ny och fri från defekter i raw material och utförande - Vi har aldrig sälja begagnade eller renoverade batterier.Att göra affär med oss är tryggt och säkert.Om du inte är nöjd med våra produkter och vår service av någon anledning, tveka inte att kontakta oss, kommer vi att vidta omedelbara åtgärder för att svara till dig och gör vårt allt för att lösa alla problem du tog upp.Vår målsättning är att fullt ut uppfylla alla säljare kraven för att få 100% nöjda kunder.Påminnelse Innan ordern, vänligen se den modell du köper passar till din laptop eller notebook.Varje batteri har sin modell namn(eller artikelnummer (P/N), kan du hitta dem på din ursprungliga batteriet.Garanti Vi lovar att alla de produkter som säljs i vår butik är helt nya och fria från defekter i material och utförande.Det är 12 månaders garanti sedan den dagen har köpt.Vi har en komplett engineering anläggning för batteri tester.Alla objekt som har kontrollerats innan den skickar ut.Leverans Efter betalning har verifierats såsom giltigt objekt kommer att skickas ut inom 1-2 arbetsdagar.Vi erbjöd tre alternativ för frakt.När du väljer Singapore Post är registrerad e-post, det är gratis och betalas av säljaren.Det kommer att ta ca 7-15 arbetsdagar för att leverera till stora länder som USA, Västeuropa,Australien etc.Men vi kunde inte garantera den leveranstid som transit tid beroende på postgången.Vi bjöd också på post-EMS och DHL express tjänster som betalas av köparen.EMS tar ca 5-8 arbetsdagar.DHL tar cirka 2-5 arbetsdagar.Observera: Priserna som visas inkluderar bränsletillägg.Import tullar, skatter och andra tull avgifter ingår inte i priset.Köpare bära allt ansvar för alla extra kostnader som uppstår (om någon).Returrätt • Alla objekt om tillbaka oavsett skäl måste åtföljas av ett returnummer (RMA-Nummer), vänligen kontakta oss innan retur.Artiklar som returneras utan RMA# kommer att försena processen eller ignoreras. • För batteripaket eller batterier relaterade produkter, garanti blir ogiltig om batteriet har varit felaktigt debiterad, installerat eller missbrukas på något sätt, eller om etikett-och/eller streckkod-etiketten avlägsnats eller manipulerats. • Returnera produkter som kunden måste betala returfrakten.

Modell Nummer 00
Typ Av Kontakt US
Utström 3.16 En
Kompatibel Varumärke Universal
Varumärke ZTHY
Paket Ja
Spänning 19V

Liknande produkter