Kreativa Tecknat Skateboard Barn Taklampa Barnrum Lampa Sovrum Lampa Dagis Dekorativ Taklampa

Ny produkt

1 176.18 kr

1 264.71 kr

-8%

Taggar:

lampan sovrum tak, led-lampa, lamparas techo, drrsses barn, barn lampan rum, svart ljus tak, styrelsen skate, hexagon led, tecknad taklampa, tin taklampor

1. Vi skickar bara till den bekräftade för adress.Din beställning adress måste matcha din leverans adress. 2. Om ni inte fått varan inom 60 dagar från dagen för betalning, vänligen kontakta oss.Vi kommer att spåra försändelsen och kontaktar dig så snart som möjligt.Vårt mål är att kunden är nöjd! 3. Leveranstiden är som tillhandahålls av transportören, exklusive helger och helgdagar kan leveranstiden variera, särskilt under julhelgen. 4. Vårt yttersta mål är att se till att du har en trevlig shopping upplevelse.Om du är nöjd med våra produkter och tjänster, vänligen lämna oss positiv feedback och få ett 5-stjärnigt betyg. 5. Vi arbetar hårt för att uppfylla dina krav.Dock, om du har några problem med att ta emot paketet, vänligen kontakta oss via e-post.Vänligen inte tvist något innan du kontaktar oss.Vi kommer att svara dig inom 24 timmar och kommer att förse dig med den mest professionella lösningen. 6. Vi förstår de problem du kan stöta på, och vi kommer att försöka lösa dem alla.Snälla, ge oss en chans att lösa problemet.Tack för dina insatser för att göra detta köpa och sälja upplevelsen trevlig.

1. Cross-shopping genererar avgifter.Vi har stött exporttullar.Köpare bör ha importtullar.Hoppas du förstår.Om det är ett tull-eller postkontor för att debitera dig en taxa, vänligen skicka en fil, och vi kommer att hjälpa dig. 2. Våra arbetstider är måndag till lördag. (Beijing tid 9: 00-18: 00).Om du har några frågor, kan du lämna ett meddelande till oss.Oroa dig inte, vi kommer att hjälpa dig att lösa detta problem. 3. Du samtycker till att följa alla reglerna ovan vid beställning www.mezzaluna.se!

Spänning 90-260V
Belysning Område 5-10square meter
Är Smart Enhet No
Body Material Järn
Material Metall
Installera Stil Utanpåliggande
Avsluta Järn
Är Dimbar No
Garanti 1ÅR
Objekttyp Taklampor
Är Lampor Ingår Ja
Strömkälla AC
Bas Typ INGEN
Antal ljuskällor 15~20
Typ Av Växel Tryck På On/Off-Strömbrytare
Modell Nummer J84
Technics Vanlig Färgad
Ursprung KN-nr(Ursprung)
färg svart
Certifiering CCC
Ansökan Undersökning
Varumärke NoEnName_Null
Användning Dagliga Belysning
Stil Moderna
Ljuskälla LED-Lampor

Liknande produkter