2ST 2017 Ursprungliga EastFire 18650 3400mAh batteri 3,7 V Li-ion Rechargebale batteri PCB Skyddade För panasonic 18650 3400

Ny produkt

96.21 kr

117.35 kr

-19%

Taggar:

18650 batteri pcb, 18650 med hög effekt ursprungliga, 18650 batteri ingen pcb, 18650 psb, 18650 pcb, litium batteri, batteri mn, 18650 batteri recharg, ncr18650b, ncr18650b panasonic

Spänning:3,6 V-3.7 V

Capcity:3400mAh

Li-ion laddningsbart batteri

Användning för mer än 1000 gånger

PCB är gjord av Seiko rostfritt stål skydda plattan, maximal spänning 4,2 V, den minsta spänning 2,5 V,PCB-använder 2 MOSFET-version är annorlunda med andra säljare med enda MOSFET bara.

Varning:litium batterier använd för ficklampor,Pls inte Över Laddaren och Över ansvarar för utsläppen,eftersom det kommer att skada batteriet när det är fulladdat,pls stoppa den så fort som möjligt,när strömmen är låg ,pls kostnad det första,full spänning inte över 4,2 V,och ansvarar för utsläppen inte mindre än 3V ,nytt batteri,pls ladda först.tack

Men om batteriet med PCB,oroa dig inte,det kommer att skydda batteriet från över laddaren och över ansvarar för utsläppen.

Package:Vi får dessa i stora bulk och fartyg i en själv-paket.

Antal:2st/mycket

Köpare vän behov av att uppmärksamma

Vänligen se till att du väljer rätt leveransadress och lägga till rätt leveransadress, om du vill ändra till en annan adress, Vänligen lämna en massage för oss.

1.inlägg flygpost: Vanligtvis, posten kommer att skickas ut inom 1-3 arbetsdagar efter det att du mottagit din betalning.Det kanske tar 10-15 arbetsdagar ( registrera flygpost ) kom till ditt hem eller kontor.

2.EMS vanligtvis tar ca 6-13 dagar, Om det är för avlägsen region, kommer det att ta längre tid att komma fram.Om för köparen?s egen anledning.Det kommer att bli en lite längre tid.

3.DHL.UPS.TNT.Fedex vanligtvis tar ca 4-6 dagar.Om för avlägsen region, kommer det att ta längre tid att komma fram.Om för köparen?s egen anledning.Det kommer att bli en lite längre tid.

Returrätt Seriös köpare bara.Kontrollera att din enhet kan använda den innan du lägger ett bud.All försäljning är slutgiltig efter det att auktionen avslutades.Om varan är skadad vid ankomst, måste du meddela oss inte längre än 72 timmar efter mottagandet av produkten, eller att vi inte kan byta ut det mot dig.Vi är inte ansvariga för eventuella fysiska skador eller skador som är resultat av köparen missbruk.Köparen är ansvarig för att betala tillbaka frakten.Om objektet är defekt, det kan bytas, helt enkelt returnera den inom 2 veckor för ankomst för full återbetalning, minus alla avgifter för frakt och hantering.Alla returer måste godkännas av oss i skrift första och alla objekt som returneras måste vara i sitt ursprungliga paketet och i Gott skick.Annars, kommer tillbaka vägras och INGEN ÅTERBETALNING kommer att göras.

VANLIGA FRÅGOR

1.Detta är det totala priset för din mobiltelefon?Ja, vi erbjuder fri frakt.det är det totala priset för mobilen.men priset inkluderar inte egna skatt. 2 .Vad är det för garanti med din pruduct?

Normalt, ut produkten har ett halvår eller ett års garanti. 3. Jag har inte fått mobilen, eller jag är inte nöjd med mobilen.vad kan jag göra?

Kära köparen, kommer vi att hjälpa dig att lösa problemet.Några problem vänligen kontakta oss via www.mezzaluna.se meddelande eller E-post.Vi kommer att besvara din e-post inom 24 timmar.Förutom allmän helgdag Kära vänner Din utvärdering av en stor uppmuntran för oss, vi tar alltid av hög kvalitet med hög hastighet avgifter för att skicka produkter till vårt slutmål.

Varumärke ÖSTER'FIRE
Nominell Kapacitet 3400mAh
Storlek 68.5*18.5mm
Modell Nummer ncr18650b
Batteri Antal 2
Bunt Paket 1
Ställ In Typ Endast Batterierna
Typ Li-ion

Liknande produkter