Het försäljning Titta på Reparation Titta Tillbaka Närmare Titta på verktyg-Set Tryck på Set Tryck på för att Titta på Reparation plastlåda Kristall Glas Hand-verktyg

Ny produkt

73.62 kr

116.80 kr

-37%

Taggar:

tryck på machin, titta på nära tryck, eye-pack, titta på fallet trycker du på alternativ, vit geode kristall, titta på reparation stå, titta på fallet st, tryck på manual, sunglass women, tryck på titta på

Funktion:

1. Denna produkt är tillverkad av metall med undantag för tryck-och lim.Den är stark och tålig.

2. Tryck på maskinen, tryck är ABS-plast, inte ont klockor!Dessutom, trycker du på maskinen, dö har metall skruv i mitten av installation är mer praktiska och arbetsbesparande.

Specifikationer:

Färg:Blå/Svart

Material: plast + rostfritt stål

Storlek: pol-längd 17 cm/6.69",höjd ca 13 cm/5.12"

Netto vikt: 650g

Användning metod:

1. Först väljer du ett tryck som är större än titta på locket och installera det på den nedre skruven av tång.

2. Välj ett tryck på något mindre än baksidan av klockan och installera den övre mynningen av tång.

3. Sätt på locket ned i sängen på den nedre munnen och sätta tillbaka kåpan i rätt läge.

4. Tryck försiktigt ner en tång och stäng bakstycket.

5. Manometer ska vara vadderad med trasa för att bättre skydda din klocka.

Anteckningar:

1. På grund av de olika övervaka och ljus effekt, den faktiska färgen på objektet kan skilja sig något från den färg som visade på bilderna.Tack!

2. Låt liten mäta avvikelsen på grund av manuell mätning.

1 X Titta Tillbaka Närmare

12 X Dör

Vi är dedikerade till att erbjuda dig högsta kvalitet poster med bästa service ,det kommer vara mycket uppskattat om du lämnar din positiva feedback .Om du inte helt nöjd,kan du ge oss en chans att lösa problemet innan du lämnar negativ feedback eller öppna en tvist.Tack!

1、Kina Inlägg Vanliga Små Paket Plus: Gratis Frakt,men Ingen spårning information och Längre väntetid(ca 30-45 dagar) 2、Kina Inlägg som är Registrerade Air Mail: Ladda lite,med spårning information och 25-35 dagar väntetid. 3、Om du behöver det snabbt, pls gärna kontakta mig innan du väljer DHL eller EMS.Vara tydlig innan du gör ditt val och Välkommen till min butik igen.

1、Hur grossist-och släpp sjöfarten?Grossist-och dropshiping är både välkommet.Om du placerar ut större beställningar, mer rabatt efter kontakt med mig.För drop shipping, kan vi skicka varorna till kunden direkt och kommer inte att lämna information om oss om du vill. 2、Där är min produkt nu?Tveka inte att kontakta oss om din spårning information, ibland tar det längre tid mer än du förväntade dig, eftersom det är internationella företag, vi behöver mer tid för att rensa Anpassade.Tack för ditt vänligen förståelse i förväg!Vi skickar din produkt inom 1-5 arbetsdagar i samband med att du slutför betalningen 3、Hur man får mer rabatt?Vi har olika aktiviteter i en månad.Du kan få in i min butik för att veta mer infomation och få din exklusiva kupong.Klicka på länken nedan för att få mer rabatt: Förslag: När du lägger beställning, fylla i det i en halv timme, så att vi kan skicka den till dig första gången.

titta på funktionen horloge gereedschap
Artikel Längd 17cm
Har Tryck På Närmare Remover
Punkt Höjd 0inch
Artikel Bredd 13cm
Ursprung KN-nr(Ursprung)
titta repair tool kit titta på verktyg
urmakare verktyg titta på öppnaren
Varumärke JOCESTYLE
Typ Verktyg
Objekttyp Reparation Verktyg & Kit
Artikel Vikt 650g
Modell Nummer Titta Tillbaka Närmare
Material Plastics + Stainless steel
Artikel Diameter 0inch

Liknande produkter