Nya 2021 Snabb Laddare För XBOX-Serien S/X Dual Controller Laddning för Ipod +2 Uppladdningsbara Stå Batteri Stander 2st Förpackningar

Ny produkt

83.11 kr

92.32 kr

-10%

Taggar:

x-män serien, kontrollera att stå, står xbox, karaktär controller hållare, står xbox-serien, xbox seris x, xbox 360 styrfunktioner, ska vara en xbox, 160p1a, en s xbox

Beskrivning:

Funktioner

Batteri Pack för Xbox-Serien S/X: Det laddningsbara batteriet har 2 kapacitet för 600mAh, som är mer hållbara än andra 500mAh produkter.När det är fulladdat, kommer det att upprätthålla 4-5 timmars speltid(varje batteri).

Jämfört med engångs AA-batterier, detta uppladdningsbart batteri kan spara mer pengar och göra en stor insats för miljön.Denna laddningsstation har uppgraderats till stöd för Xbox-Serien S/X-styrenheter.

Spelkontroll Laddare Indikator: Denna handkontroll laddare för Xbox har LED-Indikatorn, kan du kontrollera batterinivån på din Xbox-Serien S/X controller när som helst.Batteriindikatorn är på framsidan av skärmen på din laddningsstation för Xbox, röd LED kostnad indikatorer slå om till grönt när styrenheter är fulladdat.

Batteri Skydd: den Här laddaren för laddning skydd.När batteriet är fulladdat, du behöver inte oroa dig för skador till styrenheten även om du glömmer att ta bort batteriet i tid.

Laddare för Ipod och 2 Ladda Lägen: Vi har utformat den här laddaren för Xbox att ha en monter funktion, och den ursprungliga avsikten var att lagra din Xbox-handkontrollen när du inte behöver ladda.På samma gång, kan du lätt hitta det när du behöver det.Eftersom varje avsnitt är individuellt, det kan ladda en controller på en gång eller bara de batterier.

Specifikationer:

Specifikation:

Typ:Dubbla Controller-Laddare För Ipod

Kompatibel:För Xbox-Serien S/X controller

Batteri Kapacitet: 2 x 600mAh

Laddtid :2-3 Timmar

Drifttid:4-5 Timmar(Varje Batteri)

Laddning LED-Indikator: Red Light

Fulladdat LED-Indikator: Grön Ljus

Inspänning: 5V DC

Paket Ingår:

1 x fjärrkontroll Laddare för Ipod

2 x Batteri Pack

1 x Typ-C strömkabel

Drifttid 4-5 Timmar(Varje Batteri)
MicroSoft Modell xbox
Varumärke centechia
Batteri kapacitet 2 x 600mAh
Ursprung KN-nr(Ursprung)
Spänning DC 5V
Kompatibel Märke/Modell Microsoft
Stöd Dropshipping/grossist
Laddtid 2-3 timmar
Kompatibel För Serie S/X controller
Modell Nummer -

Liknande produkter