Europeiska Benporslin Tallrikar Geometriska Mönster Keramikfat Dessert Tallrik Sallad Gul Nätet Servis Fri Frakt

Ny produkt

170.01 kr

283.39 kr

-41%

Taggar:

service plates set, kina, ställ in kvinnor, coupler stepper motor, maträtt, platta in, top gul, middag platta in, lace keramikfat, plattan

Europeiska Benporslin Tallrikar Geometriska Mönster Keramikfat Dessert Tallrik Sallad Gul Nätet Servis Fri Frakt

[ Packning]: Inre vanliga förpackningar, gift box förpackning [Färg]: Som visas i figur (på grund av ljuset och visa kan ha lite färg skillnaden, färgen är föremål för the real thing.Bilderna är tagna i den fysiska butiken, utan att någon efter behandling, kan du köpa med förtroende, den verkliga sak som är vackrare än foto. !) [Placering]: restauranger, high-end klubbar, hotell och restauranger [Tillämpningsområde]: Själv använder, vänskap eller, flytta till nya hem, bröllopspresent, födelsedag, verkstads inredning, hemmet, hotell, klubbhus [Dagligt underhåll]: 1: Använd diskmaskin för att välja en diskmaskin med "porslin och kristall" tvätt-funktion. 2: PH-värde lotion bör vara mellan 11-11.5. När du tvättar med vatten, vattnets temperatur får inte överskrida 80 degC. 3: sänk inte ner den varma koppen direkt i kallt vatten för att undvika snabba förändringar i temperatur och skador på porslin. 4: Om du har repor, kan du använda tandkräm till polska. 5: Om det inte finns kaffe-och fläcken, den kan tvättas av med citronsaft eller vinäger.

Meddelande:

Låt 1-3mm fel på grund av manuell mätning och se till att du inte ihåg innan du beställer.

Tänk på att färger kan finnas kromatisk aberration som olika placering av bilder.

Leverans:

När du placerar en order, vänligen välj fraktsätt och betalar för beställning, inklusive fraktkostnaden.Vi kommer att skicka varor inom 3-7 dagar när din betalning är klar.

Vi gör inte uarantee leveranstid på alla internationella transporter på grund av skillnader i tullklarering gånger i enskilda länder, vilket kan påverka hur snabbt din produkt som inspekteras.Observera att köpare är ansvarig för alla ytterligare tull-avgifter, courtage avgifter, tullar och skatter vid import till ditt land.Dessa extra avgifter kan samlas in vid leveransen.Vi återbetalar inte fraktkostnaden för vägrade transporter.

Fraktkostnaden innefattar inte eventuella skatter och köpare ansvarar för tull.

Returnerar:

Vi gör vårt bästa för att betjäna våra kunder det bästa av det vi kan.

Vi kommer att återbetala dig om du returnerar poster inom 15 dagar från ditt mottagande av poster av någon anledning.Dock köparen bör se till att den returneras i sitt ursprungliga villkor.Om varan skadas eller kommer bort när de är tillbaka, kommer köparen vara ansvarig e för sådan skada eller förlust, och vi kommer inte att ge köparen en full återbetalning.Köparen bör försöka att reklamera med logistik företag för att täcka kostnaderna för skada eller förlust.

Köparen kommer att ansvara för leverans avgifter för att returnera poster.Innan du returnerar objekt, vänligen bekräfta avsändaradress och logistik metod med oss.När du ger poster till logistik företag, vänligen skicka oss ett spårningsnummer.Så fort vi tar emot varor, vi kommer att reparera eller byta ut dem så fort som möjligt.

Feedback:

Om du inte är nöjd med produkten och service, vänligen kontrollera med säljaren för att lösa problem innan de dåliga recension

Din tillfredsställelse och positiva feedback är mycket viktigt för oss.Vänligen lämna positiv feedback och 5 stjärnor om du är nöjd med våra varor och tjänster.

Om du har några problem med våra produkter eller tjänster, är du välkommen att kontakta oss först innan du lämna negativ feedback.Vi kommer att göra vårt bästa för att lösa eventuella problem och ge dig den bästa kundservicen.

Stil Det Gamla Egypten/Europa/Brittiska
Paket 1*Plattor
Användning Dagligen använder;ställ bakverk, frukt & kaka
Gåvor Använda Jul Gåva, Födelsedag Gif, Vängåvan
mönster Fast
Ursprung Kina
Formen RUNDA
Varumärke Pidgeotto
Material Keramik

Liknande produkter